BestMusic.ro » Alina Manole » Biografie Alina Manole

Biografie Alina Manole

Alina Manole

Alina Manole este considerata una dintre cele mai frumoase voci feminine din muzica tanara si este singurul artist a carui muzica a deschis calea unui gen muzical nou in Romania.

Muzica altfel si atmosfera eleganta a muzicii, stilul elevat, piesele ale caror teme pot parea “incomode” celor care traiesc in conventii sociale, vocea singulara cu un timbru special, toate acestea se reintalnesc in fiecare aparitie scenica si in fiecare material discografic al artistei.

Piesele Alinei Manole vorbesc despre practica iubirii, despre amante si divorturi, temele sunt incomode, dar acesibile oamenilor cu simtul umorului si inteligenti. De altfel, publicul artistei (concerte sold-out in cluburi sau teatre) este unul elevat, intelectual, aparte.

Concertele standard ale Alinei Manole sau spectacolul „Joia Pacatosilor” reprezinta concepte muzicale originale, care se desfasoara avand la baza materiale muzicale semnate de artista.

Intre Indragostire si Despartire exista un adevarat univers despre care se canta prea putin. Poate pentru ca e incomod sa-ti aminteasca cineva de facturi, tradari si compromisuri. Uneori imi place sa cred despre mine ca nu cant ci spun povesti. Mai greu digerabile, stiu. Insa recunoscandu-le adevarul prezentei lor in viata fiecaruia, totul se poate transforma in terapie care, culmea, de cele mai multe ori functioneaza

Alina Manole nu canta cover-uri.