BestMusic.ro » Alina Manole » Noul album Alina Manole - Fericirea de Luni, disponibil in exclusivitate in Bestmusic Shop

Noul album Alina Manole - Fericirea de Luni, disponibil in exclusivitate in Bestmusic Shop

Noul album Alina Manole - Fericirea de Luni, disponibil in exclusivitate in Bestmusic Shop

Noul album Alina Manole, "Fericirea de Luni", este disponibil incepand de astazi, in format digital, in exclusivitate in shop-ul BestMusic.ro. Materialul, al patrulea din cariera artistei folk-jazz, a fost lansat pe 2 si 3 iunie, prin doua concerte sold-out la Teatrul Excelsior.

Cumpara Alina Manole - Fericirea de Luni

"Fericirea de Luni" contine 11 piese si se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an datorita stilului special, mix intre jazz, folk, funk si blues, de o acuratete ireprosabila ca sound. Materialul a fost inregistrat la Real Sound & Vision, mixat si masterizat de Victor Panfilov si orchestrat de Alina Manole si Raul Kusak.

La inregistrarea pieselor, Alina Manole a colaborat cu Raul Kusak la pian, Claudiu Purcarin la tobe, Adrian Flautistu la contrabas si Dan Nicolau la trompeta, muzicieni ce i-au fost alaturi si pe scena Excelsior la evenimentele de lansare.

Pentru cei care doresc sa asculte live "Fericirea de Luni", turneul de promovare a albumului va incepe saptamana viitoare, primele opriri facandu-se in Moldova, dupa cum urmeaza:

12 iunie - Piatra Neamt (Pub KM 0)
13 iunie - Suceava (Talcioc Cultural)
14 iunie - Iasi (La Bază)
15 iunie - Botosani (Chrome bar)

Va reamintim ca pe Bestmsusic.ro/Shop gasiti, in format electronic, si celelalte trei albume Alina Manole: Cu drag, Luna Patrata, Dragoste in 3.
Mai multe stiri despre: bestmusic shop  albume 2014  muzica 2014  Publicat pe 04 Iunie 2014 de BestMusic.ro