BestMusic.ro » Alina Manole » Alina Manole: incepe turneul Fericirea de Luni

Alina Manole: incepe turneul Fericirea de Luni

Alina Manole: incepe turneul Fericirea de Luni

Alina Manole este o artista cu un stil muzical aparte, greu de incadrat intr-un sablon. Atmosfera eleganta, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale in limba romana, timbrul vocal aparte, formula de scena care include cei mai valorosi muzicieni de jazz ai momentului, unicitatea fiecarei aparitii scenice – toate acestea construiesc imaginea unui artist special in muzica prezentului. Sound de jazz, blues, folk – iata un mix inteligent care ii apartine si o defineste.

Pe 2 iunie, Alina Manole a lansat un nou album (dupa albumele Luna Patrata - 2009, Cu drag – 2009 si Dragoste in 3 - 2011) intitulat "Fericirea de Luni”. In acelasi stil care a consacrat-o, cu o amprenta care ii apartine si o face de recunoscut, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an.

"Fericirea nu inseamna concediu in Rai” - iata una dintre primele afirmatii ce se aud pe albumul cel nou al "fetei cu Luna Patrata”. Oricum ar fi definitia fericirii, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos de catre cei cei care vin la concertele "pamantene”.

Traseul lansarii de toamna a acestui album ajunge intr-o prima etapa desfasurata spre finalul lunii septembrie in Sibiu, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Zalau si Brasov.

Impreuna cu pianistul Raul Kusak si cu tobosarul Ovidiu Condrea, Alina va oferi nu doar reteta unor dimineti de Luni fericite (pare imposibil aproape, nu?!) ci si povestile fiecaruia dintre noi, unele ascunse de ochii lumii, altele in plina lumina. Toate astea cu ironie, delicatete, umor si inteligenta.

Albumul va fi disponibil in fiecare loc de desfasurare al concertelor sau, pana atunci, in reteaua BestMusic si prin eMag.

Iata lista completa a locurilor unde vor avea loc concertele:

24 septembrie, ora 20:30 - Sibiu – Atrium Classic Cafe ( info si rezervari la 0723.287.486)
25 septembrie, ora 20:30 – Cluj-Napoca – La Cizmarie (info si rezervari la 0742.899.507)
26 septembrie - Baia-Mare – recital in cadrul evenimentului Toamna Baimareana – Sarbatoarea Castanelor
27 septembrie – Zalau – ora 20:30 – Terasa Boema - concert in cadrul evenimentului Muza Fest (info si rezervari la 0751.409.426)
28 septembrie – Brasov – ora 20:30 – Times Pub ( info si rezervari la 0736.737.373)

Seria concertelor lunii septembrie va fi incheiata in Bucuresti, luni, 29 septembrie, cu un concert intr-o formula speciala (ii veti putea vedea pe scena cantand impreuna cu Alina Manole si Raul Kusak si pe contrabasistul Adrian Flautistu si pe tobosarul Adi Tetrade), concert ce se va desfasura in Sala Teatrelli. Pentru aceasta data biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim. Locurile sunt limitate.
Mai multe stiri despre: going out  turnee 2014  muzica 2014  Publicat pe 23 Septembrie 2014 de BestMusic.ro