BestMusic.ro » Alina Sorescu » Alina Sorescu a lansat colinda ''Merci, Mos Craciun'' (videoclip)

Alina Sorescu a lansat colinda ''Merci, Mos Craciun'' (videoclip)

Alina Sorescu a lansat colinda ''Merci, Mos Craciun'' (videoclip)

In pragul sarbatorilor de iarna, Alina Sorescu a lansat colinda ''Merci, Mos Craciun''. Artista a inregistrat cantecul impreuna cu prichindeii de la Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica ''Alina Sorescu''.

Colinda ''Merci, Mos Craciun'' a beneficiat de sprijinul unei orchestre si al unui aranjor de exceptie, scrie Libertate. Filmarile videoclipului s-au desfasurat la Palatul Stirbey.

''Merci, Mos Craciun! este unul dintre cele mai frumoase cantece ale mele. Mi-a transmis energie si caldura inca de cand Andrei mi-a propus prima varianta. Am inceput sa lucram inca din timpul verii pentru a-l aduce in casele tuturor in luna decembrie. E cu adevarat o multumire din partea mea si a copiilor catre Mos Craciun, care nu ne uita in nicio iarna'', a declarat Alina Sorescu.

Cantareata si-a deschis Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica la inceputul anului 2011. La cursurile acestui atelier sunt invitati toti copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, dornici de a canta si de a capata dezinvoltura in lumina reflectoarelor.

Alina Sorescu & Atelierul de Muzica pentru copii - Merci, Mos Craciun
Mai multe stiri despre: muzica de craciun  singleuri 2011 
Publicat pe 07 Decembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu