BestMusic.ro » Alina Sorescu »  Alina Sorescu canta in noul serial "Garda Felina" de la Disney Juniorb

 Alina Sorescu canta in noul serial "Garda Felina" de la Disney Juniorb


Alina Sorescu interpreteaza o piesa din noul serial "Garda Felina” ce se lanseaza la Disney Junior pe 18 aprilie la 19:30. Vedeta a filmat un videoclip special pentru aceasta piesa, disponibil aici (https://youtu.be/aVSE8KlWVDQ). Melodia va fi inclusa in episodul ce are premiera pe 24 aprilie, la 19:30.

Seria animata "Garda Felina" continua povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu” urmarind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba si Nala, care este insotit de un grup diversificat de prieteni, dupa ce acestia isi unesc forsele pentru a proteja Regatul Luminii. Povestea lui Kion si a prietenilor lui ne-a fost prezentata pentru prima data in filmul de televiziune ”Garda Felina: intoarcerea” difuzat in premiera la Disney Junior Romania in luna martie. Serialul se difuzeaza in fiecare zi de la ora 19:30 si in reluare la orele 11:25, 14:15 si 17:15.

"Am participat cu mare drag la acest proiect si mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul Regele Leu, acesta fiind primul film animat pe care l-am vazut in copilarie intr-o sala de cinema. Abia astept ca si micusele mele sa descopere povestile si personajele din Garda Felina si mai cu seama pe Fuli, ghepardul a carei piesa o interpretez in limba romana,” a afirmat Alina Sorescu.

Special create pentru copiii cu varsta intre 2 si 7 ani si familiile lor, povestile prezentate in seria ”Garda Felina” sunt concepute pentru a transmite lecsii pozitive despre munca in echipa, comunitate si diversitate. Expersii in Educasie si stiinsa din cadrul parcului tematic Animal Kingdom (Regatul Animalelor) al Disney au avut rolul de consultansi, fiind o sursa de inspirasie pentru povesti originale bazate pe experiensele lor directe si oferind sfaturi despre trasaturile, comportamentele si habitatele diferitelor specii de animale africane. Fiecare episod ”Garda Felina” integreaza cuvinte si expresii Swahili si cantece originale.

Fiind al doilea fiu, Kion este destinat sa fie liderul Garzii Feline, o echipa formata din animale care au sarcina de a proteja Regatul Luminii. in loc sa aleaga un grup format doar din lei pentru a servi alaturi de el, Kion lasa deoparte tradisia si isi cheama casiva prieteni despre care el considera ca intruchipeaza cel mai bine calitasile eroice ale Garzii Feline. Ca lider al Garzii Feline, Kion este cel mai feroce. El are puterea Ragetului prin care poate invoca tosi marii lideri din trecut sa strige alaturi de el cand trebuie sa controleze o situasie. Desi este increzator in abilitasile lui de conducere, Kion este foarte corect cand vine vorba de cum si cand sa utilizeze aceasta putere si nu doreste sa faca abuz de ea.

Ceilalsi membri ai Garzii Feline sunt: Bunga, cel mai curajos – cel mai bun prieten al lui Kion si partener de conspiratii, Bunga este un bursuc african neinfricat care nu sta prea mult pe ganduri inainte sa acsioneze; Fuli, cea mai rapida – Fuli este un ghepard increzator, atletic, intotdeauna pregatita de o provocare si singura care il poate infrunta pe Kion, motiv pentru care acesta a numit-o in funcsia de secund; Beshte, cel mai puternic – Beshte este un hipopotam prietenos si bun la suflet, prietenul tuturor animalelor din Regatul Luminii; si Ono, cel mai perspicace – Ono este o egreta intelectuala care serveste drept ”ochii din cer” ai Garzii Feline. Pe masura ce seria avanseaza, aceasta echipa diversificata de tinere animaluse invasa cum sa isi foloseasca abilitasile unice pentru a rezolva probleme si indeplini sarcini cu scopul de a mensine echilibrul in Cercul Viesii.

Personajele suplimentare care isi vor face aparisia sunt sora mai mare a lui Kion, Kiara, care asa cum ne-a aratat ”Regele Leu II: Mandria lui Simba”, urmeaza sa devina Regina Regatului Luminii. Kiara si cele mai bune prietene ale ei, Tiifu si Zuri nu sunt sigure la inceput ca Kion este pregatit sa faca fasa acestei sarcini de lider al Garzii Feline, dar realizeaza repede ca micul leu stia prea bine ce face cand si-a ales aceasta echipa diversa. Tiifu si Zuri au fost inspirate dintr-un alt duo comic – si anume personajele zapacite si mult iubite de copii, Timon si Pumba din ”Regele Leu” – care vor aparea la randul lor ca familia adoptiva a lui Bunga. De asemenea, in serial isi vor mai face aparisia numeroase alte personaje indragite inclusiv Simba, Nala, Mufasa, Rafiki si Zazu.

Raufacatorii seriei sunt Janja si hienele; Mzingo si vulturii; Makuu si crocodilii; Reirei, Goigoi si sacalii; si Ushari, o cobra egipteana care pare sa se afle mereu in locul si la momentul nepotrivit.

Ford Riley ("Agentul Special Oso") este cel care a dezvoltat filmul si seria, avand rolul de producator executiv. Howy Parkins ("Jake si Pirasii din sara de Nicaieri") este regizorul de teatru. Christopher Willis ("Mickey Mouse") este compozitorul, iar Beau Black ("Miles din spasiu") este interpret/cantautor. Autorul si expertul in Swahili, Sarah Mirza, este consilierul pe probleme de limbaj si culturale. "Garda Felina" este o producsie a Disney Television Animation si poate fi vizionat de tosi copiii fara restricsii.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflecta legatura emotionala pe care generatii de consumatori o au cu povestile si personajele Disney, atat cele clasice cat si cele contemporane. Programele Disney Junior ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice, muzicale si naturale, incorporand in acelasi timp teme specifice de invatare si dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani. Serialele si animatiile Disney Junior combina inegalabilele povesti Disney si personajele indragite de copii cu invatarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutritie si stiluri de viata sanatoase, precum si cu abilitatile sociale.
Mai multe stiri despre: film animatie 
Publicat pe 11 Aprilie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram