BestMusic.ro » Alina Sorescu » Alina Sorescu este insarcinata in trei luni

Alina Sorescu este insarcinata in trei luni

Alina Sorescu este insarcinata in trei luni

Alina Sorescu este insarcinata in trei luni si va deveni mamica in luna ianuarie 2014, scrie ADPM.ro. Solista si sotul sau, Alexandru Ciucu au aflat vestea cea mare in urma cu o luna si jumatate si spun ca nu au apelat la niciun tratament de fertilizare.

"Eram intr-o dimineata acasa, Alexandru inca dormea, dar eu n-am mai rezistat si mi-am facut testul, care a iesit....pozitiv! L-am trezit imediat si m-a surprins ca desi pentru mine erau inca multe incertitudini, el era totusi foarte sigur ca asa e....ca si cum ar fi avut o legatura cu divinitatea..." a declarat Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu spune ca la auzul vestii a reactionat ca orice barbat in culmea fericirii si ca a tras o betie pe care s-o tina minte toata viata: "Cand mi-a spus Alina ca testul de sarcina a iesit pozitiv, am fost in culmea fericirii , dar m-am tinut tare si ca orice barbat adevarat care afla ca va fi tata, mi-am strans prietenii cei mai buni si am tras o betie de poveste ca doar odata e prima data”.

Alina Sorescu si designerul Alexandru Ciucu s-au casatorit in luna septembrie 2010, dupa doi ani de relatie. Nunta a avut loc la Palatul Stirbei, in prezenta a peste 250 de invitati.

Saptamana trecuta, Alina Sorescu si-a lansat noul single, "Miere in ceai".
Mai multe stiri despre: parinti vedete  sarcini 2013 
Publicat pe 02 Iulie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram