BestMusic.ro » Alternosfera » Alternosfera - lansare "Haosoleum”: Program, informatii utile si reguli de acces

Alternosfera - lansare "Haosoleum”: Program, informatii utile si reguli de acces


ALTERNOSFERA, trupa rock din Republica Moldova, lanseaza cel de-al cincilea album din cariera "Haosoleum”, vineri, 9 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucureti.

Harlequin_Jack din Bucureti, Toy Machines din Suceava i Red IceCream din Chiinau vor canta in deschiderea concertului.

Au mai ramas doar cateva zile in care se pot achiziiona bilete la preul de 45 lei. In ziua evenimentului, la intrare, vor fi disponibile bilete la preul de 50 lei.
ACCES
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos pe la portile de fier), incepand cu ora 19:00 i este deschis pe toata durata concertului. In perimetrul evenimentului se va putea intra doar pe baza de bilet valid. Spaiul de concert are o singura zona de acces (pe jos, prin parc) i cinci ieiri de sigurana marcate ca atare.
Fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special, iar posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o braara speciala ce le va permite accesul in zona respectiva.
Zona evenimentului nu va putea fi parasita decat in cazul unei urgene, in caz contrar, se va achiziiona un alt bilet.
Pe teritoriul Arenelor Romane va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care va mai asigura paza i protecia la eveniment.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit i este permis doar in cazul in care sunt insoii de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. Pentru a inlatura orice dubii, se recomanda prezentarea unui act doveditor al varstei copilului (copie), la intrare. De asemenea, se recomanda utilizarea unor cati speciale pentru protecia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
ALTE INFORMAII UTILE
In zona de concert sunt interzise urmatoarele:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase;
- accesul cu alcool sau alte bauturi i alimente din exteriorul zonei de concert;
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maini de gatit de orice fel;
- accesul cu umbrele (va rugam sa luai pelerine de ploaie, dei nu e nevoie, se anuna vreme frumoasa);
- accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie.
Nu vor fi puse la dispoziie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.
Vanzarea de produse se va face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitai bonul fiscal. Jetoanele nu pot fi returnate dupa festival, pentru ca vor fi batute pe casa de marcat i fiscalizate. Preul unui jeton este de 6 lei. La vanzare vei putea gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdog, nachos, popcorn i multe altele.
MEET & GREET
Fanii posesori de suplimente meet & greet (valide doar cu un bilet cumparat), se vor intalni cu membrii formaiei Alternosfera dupa concert, la intrarea in backstage, din dreapta scenei. Fanii sunt rugai sa pastreze suplimentul pe durata concertului si sa-l prezinte doar inainte de accesul in backstage, sa nu-l scaneze sau sa-l rupa la intrare.
PROGRAM
Programul concertului este urmatorul:
Open Doors: 19:00
Harlequin_Jack: 20:00 – 20:30
Toy Machines: 20:45 - 21:15
Red Icecream: 21:30 - 22:10
ALTERNOSFERA: 22:30
BILETE I ABONAMENTE
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro i in reeaua iaBilet (Uman, Muzica, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Zebra Pay, Magazinul VGeneration, Magazinele Say Shop), dar i pe www.eventim.ro, www.myticket.ro i in reeaua Eventim i Myticket (Diverta, Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Cartureti, Humanitas, Sala Palatului)
Biletele costa 45 de lei in presale i 50 de lei in ziua evenimentului, la intrare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts si AlternosferaPublicat pe 06 Octombrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram