BestMusic.ro » Alternosfera » Alternosfera lanseaza primul videoclip de pe albumul “Haosoleum”  

Alternosfera lanseaza primul videoclip de pe albumul “Haosoleum”  


Alternosfera, formatie rock din Chisinau, lanseaza primul videoclip de pe albumul "Haosoleum”, pentru piesa cu acelasi titlu. Videoclipul contine scene din scurt metrajul ”Flutulus”, o noua productie independenta din Republica Moldova si are drept scop promovarea filmului.

Filmarile videoclipului au avut loc la complexul "Vila cu parc Mandac”, un conac boieresc, construit la sfarsitul secolului XIX, in nordul Republicii Moldova. Tot acolo au avut loc si o parte din filmarile pentru "Flutulus”.

Filmul este un scurt metraj, de 30 de minute, in regia lui Igor Sadovski, imaginea Veaceslav Cebotari, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chisinau si Oliver Toderita din Bucuresti. Productia urmeaza a fi lansata in primavara acestui an si proiectata initial doar in cadrul festivalurilor internationale de film.

"Haosoleum” este al cincilea album din discografia formatiei Alternosfera, ce a fost lansat in toamna anului 2015 la Bucuresti si Chisinau.
Mai multe stiri despre: videoclip nou 2016 
Publicat pe 05 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram