BestMusic.ro » Alternosfera » 10 piese Alternosfera pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

10 piese Alternosfera pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

10 piese Alternosfera pe care abia asteptam sa le auzim la SHINE ed. 1 (audio)

Mai sunt doar trei zile pana la editia-pilot a festivalului SHINE, cand ne vom aduna la Arenele Romane pentru aproape 12 ore de muzica buna, de la rock alternativ la hip-hop si muzica electronica. Unul dinte cele mai asteptate numele de pe afis este Alternosfera, asa ca am pregatit un playlist cu 10 piese pe care abia asteptam sa le auzim live! Asteptam si propunerile voastre pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vineri, 21 noiembrie, BestMusic prezinta prima editie a festivalului Shine cu un lineup compus din 8 artisti pe stiluri diferite: alaturi de Alternosfera ii regasim pe Chimie, Coma, Argatu, Bass Turbat, Resse, UpToEleven si I'm the trip.

Evenimentul va incepe la ora 19:00 si se termina la in zori, adica nu mai putin de 9 ore de muzica pentru toate gusturile. Showul are loc in cort incalzit asa ca nu va faceti probleme de ploaie sau vreme urata.

Programul, detaliile despre bilete si regulile de acces, aici. Come and Shine!
Mai multe stiri despre: playlisturi  going out  shine festival 
Publicat pe 18 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram