BestMusic.ro » Alternosfera » Shine | 21 nov. la Arenele Romane | Program si detalii de acces

Shine | 21 nov. la Arenele Romane | Program si detalii de acces


Vineri, pe 21 noiembrie la Arenele Romane, BestMusic prezinta prima editie a festivalului Shine cu un lineup compus din 8 artisti pe stiluri diferite, de la rock alternativ la hip hop la DJ. Evenimentul va incepe la ora 19:00 si se termina la in zori, adica nu mai putin de 9 ore de muzica pentru toate gusturile. Showul are loc in cort incalzit asa ca nu va faceti probleme de ploaie sau vreme urata.

De asemenea, organizatorii anunta prezenta pe afis si a producatorului de muzica electronica Resse.

Accesul se face incepand cu ora 18:00 si, evident, puteti veni la orice ora doriti.

Bilete in presale costa 35 de lei Acces General si 45 de lei Golden Circle, iar vineri la intrare, biletele vor costa 40 de lei, respectiv 50 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Dupa ora 00:00, intrarea este 20 de lei, indiferent de pozitia in sala.

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Muzica, UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar si in ziua concertului la intrare in limita spatiului disponibil.

Accesul se face incepand cu ora 18:00.

Programul evenimentului este urmatorul:

18:00 - 19:00 - Open Doors & Warmpup
19:00 - 19:30 - Warmup Argatu
19:30 - 20:00 - I'm The Trip
20:15 - 20:45 - UptoEleven
21:00 - 22:00 - COMA
22:15 - 23:45 - Alternosfera
23:45 - 00:30 - CHIMIE
00:45 - 1:30 - ARGATU
1:45 - 2:30- BASS TURBAT
02:45 - 04:00 - Resse

REGULI DE ACCES

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele (cortul este incalzit si inchis in toate partile, nu va ploua :)

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertului.

Asa cum v-am obisnuit, paza va fi asigurata de bunii prieteni de la Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil! Drept urmare, accesul cu lanturi, bratari, etc este permis.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi bratari la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Tot ca o traditie, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

CATERING

In cadrul concertului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care se pot cumpara de la cele doua case. Un jeton va avea pretul de 6 lei, atat cat va fi si pretul unei beri! Veti gasi la vanzare sandwichuri, whiskey, apa, suc, bere blonda, bere fara alcool, votca, long drinks, energizant, cafea si multe altele.

INFORMATII BILETE

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar si in ziua concertului la intrare in limita spatiului disponibil.

Recomandat de Rock FM
Sustinut de Blackhawk Security
Organizat de BestMusic
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014  shine festival 
Publicat pe 18 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram