BestMusic.ro » Amadeus »  Amadeus i-a incantat pe francezi cu un concert splendid in celebrul teatru Le Palace din Paris

 Amadeus i-a incantat pe francezi cu un concert splendid in celebrul teatru Le Palace din Paris

 Amadeus i-a incantat pe francezi cu un concert splendid in celebrul teatru Le Palace din Paris

Amadeus a devenit prima trupa din Romania care a cantat in celebrul Le Palace din Paris, teatrul pe a carui scena au evoluat, de-a lungul timpului, artisti internationali precum Prince si Michael Jackson & Jackson 5, si la evenimentele caruia au luat parte nume cunoscute precum Mick Jagger, Andy Warhol, Grace Jones si Yves Saint Laurent.

Amadeus a sustinut un concert de neuitat de aproape doua ore, pe renumita scena pariziana, interpretand live piese din repertoriul propriu, precum si La Vie En Rose (tribut Edith Piaf), Ballade Pour Adeline, L‘ange de mes reves (colaborarea cu artistul francez Kevin Magalhaes) ori Balada (Ciprian Porumbescu).

Publicul francez a apreciat din plin concertul artistelor din Romania. Biletele au fost pus in vanzare inca de acum doua luni si au fost epuizate pana in ziua spectacolului, o realizare fantastica pentru un proiect muzical romanesc.

In prima jumatate a concertului, care a constat in majoritate din piese clasice, cele patru artiste au urcat pe scena purtand tinute albe spectaculoase, create de brandul romanesc STYLAND, preferat inclusiv de vedete de la Hollywood precum Katy Perry, Eva Longoria, Mya sau Vanessa Hudgens. Tinutele vestimentare au constat in costume made-to-measure, camasi cu maneci bufante, mantouri, creatii de o calitate exceptionala, realizate din cele mai fine materiale.

In a doua jumatate a concertului, artistele au adoptat un look rock, conform playlist-ului ce a inclus piese energice, tinute create de Daniel Dobre.

Cele patru artiste din Romania au cucerit, in ultimii ani, publicul de peste hotare prin piesele lor speciale, prin muzica universala pe care o interpreteaza, precum si prin show-ul lor-concept pe care il pun in scena in toate colturile lumii.

Spre exemplu, Amadeus a devenit prima formatie romaneasca cooptata intr-un proiect de un mare brand international de moda. Cele patru tinere artiste au sustinut un recital electrizant in cadrul evenimentului casei Dior, ce a avut loc in cadrul Nocibé Convention, din Salle des Etoiles, Monte Carlo.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au fost selectate de reprezentantii Dior din zeci de proiecte muzicale similare prezente in intreaga lume, pentru a completa show-ul pe care l-au pus in scena in Monaco.

Artistele din Romania au interpretat live muzica de pe coloana sonora a spoturilor publicitare ale casei de moda, aparand in fata publicului in costume speciale, cu leduri, ce au creat o atmosfera unica, electrizanta.

Pe ecranul imens amplasat pe scena au rulat in tot acest timp reclamele antologice ale casei Dior, in care apar celebrii Charlize Theron, Natalie Portman, Camille Rowe si Robert Pattinson.

Apoi, Amadeus Amadeus a sustinut un concert cu totul special in Spania, la Opera din Barcelona. Artistele din Romania au fost invitate de o mare corporatie internationala pentru a oferi un spectacol live in cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat o parte din cei mai influenti oameni de afaceri din Europa.

Concertul a avut loc in cadrul cladirii istorice care gazduieste Opera, Gran Teatre del Liceu, de pe Rambla, cladire care a gazduit, in ultimul secol si jumatate, evenimente importante si reprezentantii ale marilor artisti locali si internationali. Acolo s-au oferit si primele reprezentatii ale operelor semnate Rossini, Bellini sau Verdi, iar marele Pablo Picasso a avut chiar expozitii acolo.

De curand, Amadeus a oferit un show de neuitat in Dubai. Cele patru romance au fost invitate sa sustina un concert live la vestitul Atlantis The Palm din Dubai, unul din cele mai impresionante si mai exclusiviste hoteluri din Emiratele Arabe Unite. Evenimentul cu totul special a fost parte a unei conferinte internationale la care au participat personalitati importante din domeniul afacerilor internationale.

Alaturi de Amadeus a cantat, in cadrul serii, si faimoasa artista Lara Fabian.

Scena pe care a evoluat Amadeus a fost una impresionanta. Artistele au cantat live in mijlocul unui spectacol de lumini, in fata unui ecran imens, de 100 de metri patrati, pe care au rulat in permanenta imagini din videoclipurile lor.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala, concertand in ultimii 15 ani in peste 30 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux. Artistele au sustinut concerte la Festivalul International de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, La World Expo Shanghai, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai.
Mai multe stiri despre: concerte 2017 
Publicat pe 11 Iulie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu