BestMusic.ro » Amadeus » Amadeus lanseaza muzica pentru `24 de ore`

Amadeus lanseaza muzica pentru `24 de ore`

Amadeus lanseaza muzica pentru `24 de ore`

Prin intermediul noului album, intitulat `24 de ore`, Amadeus iti propune un playlist, care cuprinde melodii pentru fiecare moment al zilei, potrivit MediaPro Music.

LP-ul contine 10 piese alese special sa se potriveasca cu fiecare etapa a unei zile, astfel incat melodiile sa povesteasca si sa induca starea specifica programului zilnic al fiecaruia dintre noi.

`Fiecarei piese de pe album ii este atribuita o ora din zi, cea mai potivita pentru a o asculta`, au declarat membrele Amadeus referitor la cantecele incluse pe `24 de ore`.

`Daca prima melodie se intituleaza `Sunrise` si este recomandata pentru ora 06:00, ora la care rasare soarele, urmatoarea, care este atribuita orei 07:00, se numeste `Wake up, soldier` si este lesne de inteles de ce`, explica ele.

`Intreg albumul este creat dupa acest concept si noi speram ca acest lucru sa reprezinte un motiv in plus pentru a cumpara albumul <<24 de ore>>`, au incheiat cele patru componente ale trupei Amadeus.

Albumul `24 de ore` este compus in intregime de Adrian Ordean, iar vocea de pe trei dintre melodii ii apartine Irinei Popa, castigatoarea trofeului Mamaia 2008.

Sursa: MediaPro Music

Esti fan Amadeus? Inscrie-te in FanClub!
Mai multe stiri despre: Amadeus  sunrise  24 de ore  Wake up soldier  Adrian Ordean 
Publicat pe 31 Martie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram