BestMusic.ro » Amadeus » Dansul colectiilor de iarna 2015, un show electrizant la Plaza Romania 

Dansul colectiilor de iarna 2015, un show electrizant la Plaza Romania 


Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata. Toate acestea au fost punctele de atractie ale unei seri magice la Plaza Romania, in care noile colectii de iarna au defilat pe ritmuri de dans.

Pasionatii de moda prezenti miercuri seara, 2 decembrie, in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial Plaza Romania, au avut parte de o seara speciala si o atmosfera de poveste. Corina Bud a dat startul show-ului cu un concert electrizant care a incantat publicul, iar gazda evenimentului, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, a intretinut atmosfera pe parcursul intregii seri.

Dupa primele prezentari ale coleciilor de sezon ale unor branduri de top din Plaza Romania, trupa Amadeus a sustinut un concert live intr-un decor magic de iarna, cu fulgi de zapada. Acordurile melodiilor trupei Amadeus si dansul colectiilor de iarna au fost sursa de inspiratie pentru un artist talentat care a realizat o sculptura in gheata cu logo-ul Plaza Romania.

Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestriu & Speak, Adrian Nartea, Geanina Ilie si Ilinca Obadescu, alaturi de modele profesioniste au defilat pe catwalk in cele mai atragatoare inute de sezon, care pot fi gasite in aceasta iarna la Plaza Romania. Modelele i vedetele au purtat piese vestimentare in trend ale unor branduri precum Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Marks & Spencer, Colin’s, D’S Damat, Koton, Lashez, Penti, CCC, Bata, Il Passo si ECCO.

Seara s-a incheiat cu un spectacol electrizant de lasere, cu jocuri de lumini si culori.

Intreaga prezentare de moda a purtat semnatura directorului artistic & de styling Maria Andrei. Machiajul manechinelor i al vedetelor a fost asigurat de Sephora si Yves Rocher, iar de hairstyle s-au ocupat specialitii Bram’s Beauty Salon i Sorin Papacioc.

Mai multe detalii: plazaromania.ro.
Mai multe stiri despre: show  prezentare de moda 
Publicat pe 03 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram