BestMusic.ro » Amadeus » Patricia de la Amadeus, rasfatata de Vlad Mirita

Patricia de la Amadeus, rasfatata de Vlad Mirita


Patricia Cimpoiasu, componenta trupei Amadeus, are parte de surprize placute din partea iubitului sau, Vlad Mirita, in fiecare zi.

De cand sunt impreuna, Vlad isi rasfata iubita cu tot felul de mici atentii si gesturi deosebite, care ii ajung Patriciei direct la inima.

De cate ori are timp, acesta o ia de la facultate si chiar se amuza cu prietenii la telefon pe aceasta tema: "Iau copilul de la scoala”.

Cei doi isi petrec tot timpul liber impreuna, atunci cand nu au concerte sau Patricia nu are de studiat pentru Conservator.

`In ziua de 8 martie, spre exemplu, a venit sa ma ia de la facultate, ca intr-o zi obisnuita, numai ca atunci cand am vrut sa urc in masina, am vazut un buchet imens de flori de primavara ce ma astepta pe bancheta, cel mai frumos pe care l-am primit vreodata, viu colorat si extrem de parfumat. Pentru noi, fiecare zi aduce un motiv de a ii face celuilalt o surpriza, o bucurie`, declara Patricia.

Vlad si Patricia s-au cunoscut la o emisiune tv si de atunci traiesc o frumoasa poveste de dragoste ce dureaza deja de 1 an si jumatate.

Mai multe stiri despre: cupluri vedete 
Publicat pe 14 Martie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram