BestMusic.ro » Amna »   AMNA a lansat single-ul 'Sper s-o iubesti' alaturi de Liviu Teodorescu  

  AMNA a lansat single-ul 'Sper s-o iubesti' alaturi de Liviu Teodorescu  

  AMNA a lansat single-ul 'Sper s-o iubesti' alaturi de Liviu Teodorescu
 

AMNA colaboreaza pentru prima oara cu Liviu Teodorescu si lanseaza "Sper s-o iubesti”, o poveste emotionanta pusa pe note muzicale despre iubirea pe care candva doi oameni au trait-o, dar si despre karma.

Compusa de catre cei doi artisti alaturi de Ionut Vasilache, "Sper s-o iubesti” este cadoul muzical pe care AMNA l-a pregatit de ziua ei si este o piesa pentru toti cei care nu au avut curajul sa spuna tot ce simt chiar si atunci cand relatia a ajuns la sfarsit. Single-ul este insotit de un videoclip regizat de Silviu Mindroc, ce intregeste povestea sensibila din spatele versurilor.

"Sper s-o iubesti' este o piesa draga mie, scrisa acum un an. Eu si Liviu lucram de mult timp impreuna, insa acest single reprezinta prima noastra colaborare si ma bucur foarte mult ca in sfarsit il putem impartasi cu voi. Desi piesa are la baza o poveste clasica de iubire, lucrurile iau o alta intorsatura. Adesea, tot ceea ce oferim se intoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se intampla nu este pentru a ne trage in jos, ci pentru a ne determina sa facem schimbarile necesare in viata noastra. Sper ca aceasta piesa sa ajunga la sufletele voastre si sa o ascultati cu placere", spune AMNA.
Publicat pe 25 Martie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu