BestMusic.ro » Amna »   AMNA colaboreaza din nou cu Dorian pentru o piesa fresh, cu iz de vara: "Pare rau, pare bine"  

  AMNA colaboreaza din nou cu Dorian pentru o piesa fresh, cu iz de vara: "Pare rau, pare bine"  

  AMNA colaboreaza din nou cu Dorian pentru o piesa fresh, cu iz de vara: "Pare rau, pare bine"
 

Nu este un secret faptul ca AMNA si Dorian fac o echipa foarte buna cand vine vorba de feat-uri, asa ca cei doi artisti colaboreaza din nou si lanseaza cel de-al patrulea single impreuna: "Pare rau, pare bine”.

Compusa de catre Robert Toma alaturi de Alex Parker, AMNA si Marius Dia, "Pare rau, pare bine” este o piesa ce te va cuceri inca de la primele acorduri, iar clipul regizat de catre Silviu Mindroc transpune prin imagini pline de culoare povestea muzicala. "Pare rau pentru ca n-ai gasit pe una ca mine/ Cuminte si frumoasa si devreme acasa” sunt versurile prin care artista transmite ca a trecut peste si cu o usoara ironie ii arata ca indiferent de ce va cauta, ea ar fi fost cea mai buna alegere.

"Ne bucuram foarte mult ca am ajuns deja la a patra piesa impreuna si cu ocazia aceasta, va anunt ca deja ne-am propus sa scoatem un album impreuna. Speram ca aceasta piesa sa ajunga la voi, sa patrunda in inimile voastre si sa va aduca o stare super buna. Avem cateva idei foarte tari si fresh pe care abia asteptam sa vi le aratam, vocile noastre se imbina perfect, iar Dorian este omul care ma inspira si ma ajuta de fiecare data. Avem o relatie de prietenie foarte stransa de multi ani si toata chimia necesara pentru a face o multime de proiecte impreuna si sunt nerabdatoare sa le impartasim cu voi", povesteste AMNA.

"Desi suntem la a patra colaborare in aceasta formula, atat AMNA, cat si eu am decis sa lansam o piesa impreuna, pentru ca pana acum toate colaborarile noastre au fost reale succese. Se pare ca vocile noastre se armonizeaza foarte bine impreuna si chestia asta place foarte mult si oamenilor si iata-ne la o a patra piesa, care speram sa aiba succes cel putin la fel ca si celelalte trei. Speram sa le placa piesa noastra, e tot ce ne putem dori. Daca oamenilor le place, de acolo totul va fi ca la carte. Cu Dumnezeu inainte si catre sufletele oamenilor!", adauga Dorian.
Publicat pe 06 Iulie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu