BestMusic.ro » Amna » AMNA si Robert Toma lanseaza „Aproape cel mai departe”: un single cu un clip inedit

AMNA si Robert Toma lanseaza „Aproape cel mai departe”: un single cu un clip inedit

AMNA si Robert Toma lanseaza „Aproape cel mai departe”: un single cu un clip inedit

Toamna aceasta AMNA si Robert Toma dau nastere unui nou single ce poarta numele Aproape cel mai departe. Avand in vedere succesul anterior al AMNEI, cu siguranta noul single va ajunge hit in cel mai scurt timp.

AMNA si Robert Toma sunt cuplul inedit al muzicii romanesti. Spunem asta dupa ce chiar cei doi au declarat ca sunt suflete pereche din punct de vedere muzical. AMNA a mai declarat si faptul ca intre ei doi exista o chimie puternica, alimentata de peste 6 ani in care au lucrat impreuna.

In tot acest timp, AMNA ne-a incantat cu hiturile La capatul lumii si In oglinda, piesele adunand peste 43 de milioane de vizualizari pe YouTube. Pe langa cele doua, AMNA mai inseamna si melodiile Tell me why, Arme (feat. What’s UP) si Nu poti sa ma uiti (feat. Dorian).

Melodia este compusa si produsa de Robert Toma, Alex Parker si Mircea Pavilcu, venind la pachet cu un clip inedit regizat de Sega. AMNA si Robert Toma spun ca videoclipul este la fel de special pe cat este si piesa pe care au lansat-o pentru ca mesajul acesteia este foarte sensibil.
Publicat pe 09 Noiembrie 2018 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu