BestMusic.ro » Anastasia Lazariuc » Leonard Iozefini neaga nunta cu Anastasia Lazariuc

Leonard Iozefini neaga nunta cu Anastasia Lazariuc

Leonard Iozefini neaga nunta cu Anastasia Lazariuc

Leonard Iozefini dezminte zvonurile despre o viitoare nunta cu partenera lui, cantareata Anastasia Lazariuc.

Invitat in emisiunea 'Agentul Vip' de la Antena 2, iluzionistul a negat zvonurile despre o viitoare casatorie cu Anastasia:

`Este adevarat ca suntem iubiti si cel mai important prieteni de cinci ani, dar noi nu ne casatorim. Nici prin cap nu ne trece, desi noi suntem doua persoane fara obligatii. Dar in Moldova toti ma stiu ca sotul Anastasiei`, a declarat Iozefini.

Mai mult, magicianul spune ca nici macar nu cunoaste cu exactitate varsta artistei din Republica Moldova, sustinand ca nu il intereseaza acest aspect:

`Nu stiu cati ani are Anastasia. nu am intrebat-o niciodata. Mi-e rusine s-o intreb! Atata timp cat ai langa tine ce-ti doresti, atunci e totul ok `.

Leonard Iozefini are in schimb alte planuri de viitor. Acesta intentioneaza sa se lanseze in muzica, intrucat 's-a saturat de magie:

`Eu am o mare problema cu Anastasia, nu ma lasa sa cant, pentru ca stie ca o fac prost. L-am rugat pe Nicolae Caragea, un compozitor foarte bun, sa-mi faca si mie o piesa. Vreau sa ma apuc de cantat, vorbesc serios, de magie m-am saturat `.

sursa: Antena2.tv
Mai multe stiri despre: cupluri vedete  nunta anastasia lazariuc 
Publicat pe 15 Octombrie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu