BestMusic.ro » Anathema » Anathema concerteaza la Sala Palatului

Anathema concerteaza la Sala Palatului


Sala Palatului va gazdui miercuri, 29 aprilie 2009, ora 20:00, concertul trupei Anathema.

Vincent, Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh si John Douglas vin in formatie completa.

Va fi primul concert Anathema cu toti membrii trupei, la 15 ani distanta de la ultima reprezentatie din Bucuresti in aceasta formula. Dupa Anathema Unplugged de la Cisnadioara din 2007, sold-out inca din primele doua ore de la anuntare, apoi Sala de Festivitatii a Casei de Cultura Preoteasa vanduta anul trecut in numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toata trupa.

Se anunta un concert de nota zece pentru un public foarte special.

Anathema s-a format in Liverpool in 1990. Muzica lor nu poate fi incadrata intrun singur stil, Anathema a cantat de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Din '93, de la "Serenades", un album doom/death, a urmat "The Silent Enigma" cu un sound de gothic metal, apoi "Eternity" care a introdus elemente de rock
progresiv si alternativ.

Au urmat trei albume cu tenta alternativa: "Alternative 4" in '98, "Judgement" in '99 si "A fine Day to Exit" in 2001. "A Natural Disaster" introduce elemente de rock simfonic pe un fond sonor care suna a rock alternativ. Muzica lor este melodioasa, de atmosfera, iar playlistul cuprinde si numeroase preluari, de la Pink Floyd pana la Iron Maiden.

In prezent, criticii comenteaza "Hindsight", un album semi-acustic cu aranjamente orchestrale folosite pentru constructia binecunoscutelor piese, dar si o noua compozitie intitulata "Unchained" (Tales Of The Unexpected). "Hindsight'" va ramane in prim plan pana in iunie cand va fi lansat "Horizons", un album mult asteptat de fanii Anathema.

Biletele in valoare de 60, 80, 100 si 120 RON vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 4 martie, in reteaua magazinelor DIVERTA si online pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul este organizat de Future Production si ARTmania.
Mai multe stiri despre: rock  sala palatului  anathema 
Publicat pe 03 Martie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram