BestMusic.ro » Anca Pop » Free Love

Anca Pop - Free Love

Loading the player ...

Cea mai noua senzatie a muzicii pop si dance, Anca Pop, artista canadiana de origine romana, lanseaza astazi un videoclip lipsit de inhibitii, dar nelipsit de senzualitate si sex appeal.

“Free Love” ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei si sa ne lasam ghidati de cele mai nastrusnice si indraznete instincte.

Versurile ii apartin Ancai, iar muzica a fost compusa de Anca impreuna cu Gabriel Maga (trupa Vunk), orchestratorul piesei. Cum s-a infiripat ideea acestui cantec in gandurile creative ale artistei? “ ‘Free Love’ s-a nascut usor, spontan. Vorbeam la telefon cu o prietena, iar ea a spus ca felul in care vorbeste despre dragoste un tip de care-i placea ii aminteste de o replica de-a lui Meredith Grey din cunoscutul serial Anatomia lui Grey. Aceasta replica, pick me, choose me, love me,  a devenit aproape instantaneu parte din refrenul piesei 'Free Love'", a marturisit Anca.

Decorurile clipului ne duc cu gandul la Alice in Tara Minunilor, numai ca in loc de sticluta cu potiunea magica sau de prajiturica,  in “Free Love”  sunt folosite cusca, biciul sau catusele. Si nu intamplator: “Judecand dupa cat de bine s-a simtit toata lumea pe set (de la tehnicieni pana la artisti) incep sa cred ca [jucariile sexuale] sunt o pasiune ascunsa a tuturor! Eu una nu ma sfiez sa recunosc ca din cand in cand am fantezii de tip safari/jungla cand vine vorba de sex. Un pic de fugareala, combinata cu inghesuiala si miscari ritmice din regnul animal” , a declarat Anca.

Clipul ii surprinde pe Anca Pop si pe coregraful Emil Rengle in rolurile lui Peggy si Al Bundy din serialul “Married with Children”. Uitandu-se fermecat la televizorul care o infatiseaza pe Anca excutand miscari uimitoare, Emil este transportat printr-un tub, pe modelul eroului jocurilor video, Super Mario, in lumea erotica a personajului Ancai. Efectul a fost realizat cu ajutorul unor trambuline si a unei scari. “Nu a fost deloc usor dar ne-a iesit”, a dezvaluit Anca.

Noua piesa de senzatie a Ancai ne incurajeaza sa iesim din cotidian si sa ne imbratisam instinctele primare. Cu ce trebuie sa ramanem dupa ascultarea pe repeat a piesei? Cu “libertate la joaca. Libertate de exprimare a dorintelor si preferintelor. Dezinhibare sexuala. Destindere totala. Renuntare la reguli restrictive non-necesare.

“Free Love” ne provoaca si ne incurajeaza sa dam frau liber naturalului jucaus din noi. De cate ori o ascult, ceva bun si primitiv din mine da sa iasa la suprafata si ma impinge la joaca”, este concluzia Ancai Pop.

Anca Pop s-a nascut in Romania dar a crescut in Canada inca de la varsta de 3 ani. Prin talent si carisma s-a remarcat rapid, iar primul sau demo a fost descoperit de Jonathan Simkin, presedintele 604 Records (cel care a avut un rol esential in evolutia unor artisti ca Nickelback sau Carly Rae Jepsen). Anca si-a dezvoltat abilitatile de compozitoare si a ajuns sa ii creeze piese lui Goran Bregovici pentru albumul “Champagne for gypsies”. Totodata, Goran a compus un solo pentru piesa “Jealous Monster”, semnata de Anca Pop si chiar isi face aparitia in videoclipul acesteia.

Ce isi propune Anca pentru perioada imediat urmatoare? “Cu noul single si clip imi doresc sa aduc destindere si good vibrations. Imi doresc sa aduc prospetime in lumea muzicii. Un sound nou si o noua atitudine. Imi doresc sa fie auzit in toate colturile lumii; sa aud ca oamenii fac trenuletul pe piesa “Free Love”, pe ringul de dans sau, de ce nu, in drum spre dormitor.”

Si nu se opreste aici: ”Anul acesta am in plan sa promovez “Free Love”, sa continui sa dezvolt impreuna cu Emil Rengle un show live demential si memorabil cu care sa plecam in lume, si, bineinteles, sa continui sa inregitrez noile piese de pe acest album”.

Versuri Anca Pop - Free Love


I want it now, I want it now....
I`ve got an open heart
A pocket full of money
Hop into my limo
Let me spend it on you, honey
I`ve got many gifts to share
And friends who like to party
Join me on a trip someday
We`ll go on a safari
Temperature is rising 
But I got goose bumps on my body
My hips are swirling like a...
Snake, under your charming....
Eyes and lips and finger tips
Are lit from all the rubbing
Oops, too late, I think I`m hit
I`m staying `til the morning
Pick me, choose me, love me baby
I just wanna give you my free love
My free love, my free love, my free love
Take me as your prisoner
Lock my wrists over my body
I`ve been bored and now I`m hungry
For someone to treat me naughty
What most and most excites me
Is when you take without asking
Keep me guessing, keep me panting
Keep me waiting, keep me wanting
I like it when it`s hot
To sit under a coconut
Tree, with my buddies
Free, like a queen bee
Pour some lotion on me
And massage it on my body
Boys find me alarming
But my sting tastes like honey
Islands are my favorite
I`m in love with the surroundings
Waves are crashing through my legs
It all feels so exciting
One more dip and I`m ready
To head out for the party
Nothing makes me happier
Than dancing as the sun sets
Pick me, choose me, love me baby
I just wanna give you my free love
My free love, my free love, my free love
Take me as your prisoner
Lock my wrists over my body
I`ve been bored and now I`m hungry
For someone to treat me naughty
Kiss me, squeeze me
Don`t release me
Baby I don`t fall so easy
Oh but boy you do come close
Fill me up with holly ghost
I want it in, I want it now
I love your breath
I love your mouth
I wanna feel your fingers run up my dress
Pushing my beat right out of my chest
Pick me, choose me, love me baby
I just wanna give you my free love
My free love, my free love, my free love