BestMusic.ro » Anca Pop » Anca Pop a facut senzatie in Japonia

Anca Pop a facut senzatie in Japonia


Anca Pop este noua senzatie muzicala romaneasca in Japonia. Artista i-a cucerit pe asiatici cu piesele sale si cu noul sau show live conceptual si a sustinut, in ultimele saptamani, un turneu de succes in cele mai in voga cluburi din Tokyo.

Piesele romancei sunt difuzate la radio si in cluburile din Japonia. Unul din cei mai apreciati DJ de acolo, DJ Fumi Yeah, a inregistrat deja cateva piese impreuna cu artista noastra.

"Pentru Japonia sunt o prezenta exotica. M-au indragit din prima clipa. Piesele mele au prins in cluburi, s-au auzit pe radio si am avut recent un turneu prin cluburile din mai multe orase japoneze. Am colaborat foarte bine cu DJ Fumi Yeah, unul dintre cei mai apreciati DJ din Japonia, cu care am inregistrat cateva piese”, declara Anca Pop.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, "Jealous Monster”, s-a facut remarcata in peisajul monden romanesc in urma cu doi ani, lansand piesele "Free Love” si "Supercool” si adoptand o imagine sexy si provocatoare.

In ultimii ani, cariera artistei a trecut granitele tarii. Piesele sale au fost licentiate in mai multe tari din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioada de timp, acolo.

Anul acesta, Anca Pop va lansa, inclusiv in Romania, primul sau album, ce contine in totalitate compozitii proprii.

"Eu m-am nascut in Romania, am crescut in Canada si am revenit in tara in urma cu cativa ani. Am colindat apoi Asia cu proiectul meu muzical. Nu sunt genul de persoana care sa stea intr-un singur loc. Am terminat intre timp si munca la primul meu album. Toate piesele sunt compuse de mine. Il voi lansa consecutiv in mai multe tari din lume, printre care, bineinteles, si Romania”, declara Anca Pop.
Publicat pe 15 Martie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram