BestMusic.ro » Anda Adam » Ajutor

Anda Adam - Ajutor

Loading the player ...
Piesa Anda Adam Ajutor face parte de pe albumul Confidential , lansat in anul 2005 la casa de discuri Roton .

Versuri Anda Adam - AjutorTelefoane dupa miezul noptii, iar imi spui ca trebuie sa pleci Te intreb ce s-a-ntamplat si zbieri 'Femeie, tre' sa intelegi!' Poate-s nebuna fiindca incerc sa te tin langa mine, poate tu nici nu-ti doresti Cum poti sa te intorci mereu sa-mi spui ca ma iubesti?

Simt parfum de dama, nu-i al meu, mi-e teama ca te faci iar vinovat Poti sa scoti din rama poza mea, mi-e teama ca povestea s-a incheiat.

Refren: Nu stiu cine esti, ce doresti Ajutor, e cineva in casa mea la mine in dormitor! Ma striga pe nume, nu stiu cine e Strig 911, cineva sa vina repede Sa ma salveze...

Azi cum nu mai vreau sa te-aud, nu-ntelegi, nu te mai cunosc Poate m-am lovit daca memoria-mi merge tot mai prost Vreau sa pleci, vreau sa-ti iei amintirile, te sterg din viata mea Mereu a doua, asa sa incep, nu, nu mai merge asa.

Simt parfum de dama, nu-i al meu, mi-e teama ca te faci iar vinovat Poti sa scoti din rama poza mea, mi-e teama ca povestea s-a incheiat.

Refren(x4): Nu stiu cine esti, ce doresti Ajutor, e cineva in casa mea la mine in dormitor! Ma striga pe nume, nu stiu cine e Strig 911, cineva sa vina repede! Nu stiu cine esti, ce doresti Ajutor, e cineva in casa mea la mine in dormitor! Ma striga pe nume, nu stiu cine e Strig 911, cineva sa v´┐Żna repede Sa ma salveze...Comentarii

Poze cu Anda Adam

vezi toate pozele