BestMusic.ro » Anda Adam »   Anda Adam lanseaza prima piesa alaturi de fiica ei, de Bibi si Antonio Pican

  Anda Adam lanseaza prima piesa alaturi de fiica ei, de Bibi si Antonio Pican

  Anda Adam lanseaza prima piesa alaturi de fiica ei, de Bibi si Antonio Pican

Anda Adam isi surprinde fanii cu o noua lansare in prag de sarbatori.

Dupa premiera clipului "Inima Mea", un featuring cu Jo Klass, si lansarea unei tombole avand ca premiu o masina sau 10.000 de euro, artista a lansat "De Craciun", o piesa perfecta pentru atmosfera speciala a acestei luni.

"De Craciun" marcheaza mai multe premiere: este pentru prima data cand vedeta canta oficial alaturi de fiica ei, Evelin, dar este si pentru prima data cand canta alaturi de Bibi si Antonio Pican.

"De Craciun" este compusa de Costi Ionita, versurile sunt semnate de Alina Manolache, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu. Lansarea a fost precedata de un teasing pe paginile de socializare ale celor trei vedete, fiecare intreband fanii daca ghicesc cu cine colaboreaza pentru noua piesa de Craciun pe care o vor lansa in curand.

"Am ales sa colaborez cu Picantii, asa cum ne place noua sa ii numim pe Bibi si Antonio Pican, pentru ca sunt doi artisti foarte talentati din generatia noua, pe care publicul ii adora. Sunt foarte potriviti pentru acest concept de Craciun, avand in vedere ca sarbatorile sunt mereu despre iubire, familie, despre ceilalti la care tinem si de care avem nevoie. Imi doresc sa imi bucur fanii la finalul unui an atat de dificil. De aceea am si lansat la Instagram tombola cu un cel mai mare premiu de pana acum: o masina nou-nouta ori 10.000 de euro. Revenind la piesa, totul s-a derulat foarte rapid pentru ca am fost implicata in multe proiecte in ultimele luni, insa rezultatul este foarte bun. Vor mai urma alte piese alaturi de Picantii, inclusiv vloguri foarte tari. Ne dorim ca cei care ne plac sa ramana conectati pe retelele de socializare si pe YouTube, pentru ca le pregatim multe surprize", declara Anda Adam.
Publicat pe 16 Decembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram