BestMusic.ro » Anda Calugareanu » Povestea unei femei cu suflet frumos: Anda Calugareanu, la 'Doamne de poveste'

Povestea unei femei cu suflet frumos: Anda Calugareanu, la 'Doamne de poveste'

Povestea unei femei cu suflet frumos: Anda Calugareanu, la 'Doamne de poveste'

Duminica, de la 16.30, la "Doamne de poveste”, povestea unei femei cu suflet frumos: Anda Calugareanu.

Viata ei au fost cantecul, scena si fiica ei, Ioana, in bratele careia si-a gasit sfarsitul. Anda Calugareanu i-a cucerit pe toti cu timbrul ei vocal inedit si i-a molipsit cu optimismul ei, cu pofta ei de viata. Cu toate acesta viata Andei Calugareanu a fost presarata cu multe momente dureroase, unul dintre ele fiind despartirea de sotul ei, Dan Tufaru, indragostit de o alta femeie, Vasilica Tastaman.

Duminica, de la 16.30, la "Doamne de poveste”, fiica Andei, Ioana Tufaru, isi aminteste de clipa revederii cu cea pe care a considerat-o, toata viata, vinovata de nefericirea mamei ei. "Ma bucur din tot sufletul ca am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu cateva luni inainte sa nu mai fie si intalnirea mea cu ea a fost foarte placuta, neasteptat de placuta. A fost intamplarea fericita sa ma duc sa-i cer un autograf si sa-i spun atat: eu sunt Ioana, fiica Andei si a lui Dan Tufaru, la care ea mi-a pus mana pe obraz, a lacrimat si a spus: "sa nu-mi porti pica, sa nu fii suparata pe mine, eu nu am nici o vina ca s-a intamplat asa , asa a fost sa fie”, isi aminteste Ioana.

Pentru Ioana Tufaru, Anda Calugareanu a fost mai mult decat o cantareata plina de sarm si o mama exceptionala. ”Mama a fost o sora, a fost prietena in primul rand pentru ca noi discutam orice, aveam o relatie foarte bine inchegata. Imi amintesc turneele la mare, care erau foarte frumoase , m-a luat peste tot, a fost un singur an in care nu a putut sa ma ia pentru ca am avut oreion si tin minte ca atunci cand s-a intors a zis ca a fost frumos dar parca nu a fost bine fiindca ca nu am fost si eu cu ea”.

De altfel in bratele Ioanei avea sa-si dea ultima suflare mama ei. "Cel mai dureros pentru mine a fost si va ramane faptul ca mi-a murit in brate, asa a vrut, a vrut sa moara in bratele mele, iar eu sa-i spun ca o iubesc, asa a plecat cu bucuria asta si cu multumirea ca stia ca eu o iubesc, asta a fost.”

Prietenii apropiati ai Andei Calugareanu, Alexandru Arsinel si Stela Popescu rememoreaza, la "Doamne de poveste”, clipele minunate petrecute impreuna. "Noi fiind si foarte solicitati uneori ramaneam in urma Andei ca pregatire, ca harnicie, ea se mobiliza extraordinar si la premiera simteam parca Anda ne-a luat-o un pic inainte”, isi aminteste Alexandru Arsinel. "Cateodata Sandu se irita asa pentru ca ii lua ochii si odata se bloca. Imi aduc aminte odata, mancam seminte si radeam amandoua la o repetitie si Sandu era serios, noi tot mancam seminte si cand a tipat odata la noi am inlemnit amandoua, pai nu se putea repeta pentru ca pe noi ne apucase rasul, mancam seminte si radeam ca niste fraiere asa”, il completeaza Stela Popescu.

Duminica, de la 16.30, la "Doamne de poveste”, Olivia Steer ii invita pe telespectatori in universul fascinant al celei care i-a cucerit pe romani cu stilul ei inconfundabil- Anda Calugareanu.
Mai multe stiri despre: doamne de poveste 
Publicat pe 14 Octombrie 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu