BestMusic.ro » Andra » Problema ta

Andra - Problema ta

Loading the player ...
Piesa Andra Problema ta face parte de pe albumul Ramai cu mine , lansat in anul 2005 la casa de discuri Media Services .

Versuri Andra - Problema ta


Problema ta

I: Cand te vad nu mai pot sa stau deloc Cand zambesti imediat ma pierd de tot Orice spun pentru tine nu-i de ajuns Zile intregi eu astept raspuns. Am venit cu flori insa tu n-ai vrut sa le accepti M-am gandit si mi-am pus tot sufletul meu in text. II: Daca vreau flori imi cumpar eu Insa ai putea sa pui pe cer un curcubeu Inalta-ti inima ca pe un zmeu Daca vreau alte texte ma duc la textieru' meu.

Refren: Problema ta acum sunt eu (M-am obisnuit deja...) Nu-i de-ajuns o floare, doar stii ca eu ma las greu Pune-mi pe foaie inima ta (M-am si semnat sub ea...) S-o citeasca de vrea inima mea...

III: Stii, cum spune numele Mie-mi plac 'problemele' Am sa fur pentru tine chiar si stelele Iar atunci cand tu o sa-mi ceri O sa incerc sa ma zbat la fel Am sa fur pentru tine chiar si noptile. IV: Stii ca-s rebela Sub o umbrela Cand pica ploaia nu mai stau... Nu esti ca mine, Nu vrei iubire Doar dragoste eu poti sa-ti dau.

Refren:..

V: In vorbe sunt arhitect, In dragoste nu sunt perfect Dar sa stii ca am ceva Ce nimeni nu-ti poate da E aici adanc ascuns chiar in inima mea... Daca vrei sa stii ce e vino si vei afla. VI: E greu sa intri in sufletul meu Insa ai putea sa pui pe cer un curcubeu Inalta-ti inima ca pe un zmeu Daca vreau alte texte ma duc la textieru' meu.

Refren(x2):..

Poze cu Andra