BestMusic.ro » Andra » Andra, Bodo si A.G.Weinberger canta la Tuborg Green Fest

Andra, Bodo si A.G.Weinberger canta la Tuborg Green Fest

Andra, Bodo si A.G.Weinberger canta la Tuborg Green Fest

Andra, Bodo (Proconsul) si A.G.Weinberger canta alaturi de Stefan Banica la Tuborg Green Fest.

Cea de-a treia seara a evenimentului din Parcul Izvor este dedicata pop-rock-ului romanesc. Pentru aceasta seara (6 septembrie), Stefan Banica Jr. pregateste o serie de duete alaturi de cativa dintre cele mai buni prieteni de pe scena muzicala romaneasca, prima sa invitata fiind Andra.

Dupa ce s-a lansat oficial la varsta de 14 ani cu un album care a purtat chiar numele ei, Andra s-a afirmat rapid, vocea si stilul ei inconfundabil asigurandu-i succesul pe scena autohtona.

Dupa sase albume dintre care unul "Best of”, unul de colinde si inca unul de muzica folclorica, Andra si-a castigat un important statut, fiind astazi una dintre cele mai apreciate interprete din Romania.

Cel de-al doilea invitat in seara dedicata pop-rock-ului din cadrul Tuborg Green Fest va fi Bodo, solistul trupei Proconsul, care a devenit cunoscut publicului larg odata cu lansarea piesei "De la rusi...”.

Dupa alte piese de succes, in 2001 Proconsul a devenit prima trupa din Romania care a castigat trofeul Cerbul de Aur, Bodo fiind considerat, inca de la acea vreme, unul dintre cei mai buni solisti romani.

Cel care incheie lista oaspetilor lui Stefan Banica va fi nimeni altul decat A.G. Weinberger, cunoscut drept "punctul de pornire” al Blues-ului in Romania. Considerat ''un chitarist excelent si foarte charismatic”, A.G. Weinberger este recunoscut ca unul dintre cei mai buni muzicieni romani fiind renumit si pe plan international in special pentru colaborarea cu celebrul B.B.King.

Actor, cantaret, compozitor, textier, regizor, vedeta de televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si apreciati artisti din Romania, reusind de-a lungul carierei sale de peste doua decenii sa-si treaca in CV numeroase premii, 11 albume de autor vandute in peste 500.000 de exemplare, roluri in teatru, filme si seriale de succes si peste o mie de concerte in intreaga tara!

Stefan Banica a sustinut peste 30 concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, in decembrie 2008 inregistrand un adevarat record pentru Romania cu 7 concerte consecutive sold-out cu peste 30.000 de oameni care au achizitionat bilete! Toamna aceasta fanii sai vor avea inca un motiv de bucurie, artistul fiind prezent si pe scena Tuborg Green Fest, pe 6 septembrie, intr-un concert inedit, conceput special pentru acest eveniment!

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, accesul publicului fiind gratuit.

Alaturi de Stefan Banica & Friends, pe afisul Tuborg Green Fest sunt prezenti artisti de renume international precum: Chicane, Guano Apes, The Crystal Method, The Herbaliser si Zdob si Zdub, pe acceasi scena urmand a urca si trupe romanesti: Suie Paparude, Sensor, AB4, Vita de Vie, Mandinga si Publik.

Sursa: Emagic

Daca vreti sa castigati invitatii VIP pentru ultima seara de Tuborg Green Fest = BERE GRATIS, click AICI pentru a va inscrie in CONCURS!
Mai multe stiri despre: andra  Stefan Banica  AG Weinberger  parcul Izvor  Bodo 
Publicat pe 31 August 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu