BestMusic.ro » Andra »   Andra, Dony si Matteo au lansat single-ul Barcelona

  Andra, Dony si Matteo au lansat single-ul Barcelona


Melodia lansata de catre trei cei artisti ne duce cu gandul la celebrul oras, o incantare pentru ochi si suflet.

Plaje insorite, un oras cu arhitectura splendida si bulevarde pietonale largi; nu este deloc surprinzator ca i-a inspirat pe Andra, Dony si pe Matteo sa cante despre o vacanta in peninsula iberica. Noul single este in limba engleza si ne duce cu gandul la vacantele relaxate de care ne bucuram nu demult, inainte ca pandemia Covid-19 sa schimbe normalitatea cu care eram obisnuiti.

"Barcelona este orasul meu preferat din Europa! De cate ori am ajuns acolo, in vacanta, mi s-a parut ca timpul sta in loc. Este destinatia perfecta pentru cupluri si nu numai, iar in aceasta perioada in care, pentru siguranta noastra si a celor din jur, am stat acasa, i-am dus foarte mult dorul. Sper ca piesa sa aduca in sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapada cu persoana iubita si sa ne ajute sa privim cu optimism spre viitor!", a declarat Andra.

"Piesa Barcelona prelungeste vara, sentimentul de libertate si aventura. Asta e dorinta noastra, de a pune vara intr-o piesa care sa te faca sa dansezi, sa visezi. Este o colaborare la care tin mult, a fost o placere sa inregistrez piesa si sa filmez clipul cu Andra si cu Matteo", a declarat Dony.

"Nicio vara fara o vacanta de vis, nicio relatie fara pasiune! Asa cred ca trebuie sa ne traim viata si despre asta cantam. Piesa Barcelona are influente reggae si sound-ul exotic imi defineste bine stilul. Sper sa fie un hit!", a declarat Matteo.

Videoclipul a fost filmat in conditii deosebite de siguranta, adaptate noului context.
Publicat pe 22 Octombrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram