BestMusic.ro » Andra » Andra feat. Marius Moga - Atata timp cat ma iubesti (single nou)

Andra feat. Marius Moga - Atata timp cat ma iubesti (single nou)

Andra feat. Marius Moga - Atata timp cat ma iubesti (single nou)

Dupa hit-ul "Inevitabil va fi bine", compus de Marius Moga, Andra continua colaborarea cu antrenorul de la Vocea Romaniei si pentru noul single, "Atata timp cat ma iubesti", o piesa de dragoste care se auzi toamna asta pe toate radio-urile.

"Atata timp cat ma iubesti" a fost compusa de Moga impreuna cu Fely Donose, eleva sa de la Vocea Romaniei, iar la text au mai contribuit si What's Up si Shift. Moga este si cel care a tras partea de backing-vocals, impreuna cu Liviu Teodorescu.

Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

"A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...”, spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.

Videoclipul va aparea peste doua saptamani, dupa cum a anuntat Andra pe pagina sa de Facebook.

Andra feat. Marius Moga - Atata timp cat ma iubesti (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica noiembrie 2013 
Publicat pe 11 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu