BestMusic.ro » Andra » Fly Project si Andra sunt cei mai populari artisti pe YouTube  

Fly Project si Andra sunt cei mai populari artisti pe YouTube  


Featuring-ul toamnei este piesa Butterfly, colaborarea intre Fly Project si Andra, care a strans deja aproape 2 milioane de vizualizari si zeci de mii de comentarii pe retelele sociale ale artistilor.

Butterfly a ajuns saptamana aceasta cel mai popular videoclip muzical din YouTube Romania. Cea mai iubita artista din Romania, Andra, si Fly Project, trupa cu cele mai multe hituri internationale, au zeci si zeci de milioane de vizualizari la fiecare hit, iar piesele lor se bucura de toata atentia publicului din toata lumea.

"Ne bucuram foarte mult, suntem onorati. Nu ai cum sa reactionezi altfel, suntem clar fericiti ca si aceasta piesa a ajuns acolo unde trebuie, ca oamenii reactioneaza atunci cand o asculta, ca transmite emotia pe care noi am simtit-o atunci cand am facut-o" spune Tudor.

Desi programul baietilor de la Fly Project si al Andrei este extrem de incarcat, vor canta pentru prima oara impreuna live piesa la un matinal radio din Romania, la finalul acestei saptamani, ulterior continuand promovarea piesei printre concerte si filmari.
Mai multe stiri despre: youtube  colaborari muzicale  piesa noua 2016 
Publicat pe 06 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram