BestMusic.ro » Andre Rieu » Andre Rieu revine in Romania maine pentru a lansa DVD-ul concertului sustinut in Piata Constitutiei ANDRE RIEU ”LIVE iN BUCURESTI”

Andre Rieu revine in Romania maine pentru a lansa DVD-ul concertului sustinut in Piata Constitutiei ANDRE RIEU ”LIVE iN BUCURESTI”


Vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00 te intalneti cu Andre Rieu in foaierul Grand Cinema & More i obtii autograful sau pe exemplarul DVD-ului Andre Rieu - Live in Bucureti. Toate veniturile realizate in urma vanzarii acestui dvd vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

in luna iunie a acestui an, mult indragitul violonist Andre Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din Romania cu apte concerte grandioase.

Rezultatul celui mai important eveniment concertistic al anului 2015 a fost unul exceptional, iar momentele minunate petrecute alaturi de publicul din Romania l-a determinat pe marele artist sa consolideze aceasta relatie, pregatind un cadou deosebit, in pragul lunii decembrie. Apropierea sa fata de fanii din Romania s-a simtit cu atat mai mult in momentele dificile. Andre Rieu nu a ramas indiferent in urma tragediei de la Colectiv, deplasandu-se la Bucureti, special, pentru a aduce un omagiu i, de asemenea, pentru a veni in sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis sa doneze familiilor indurerate, intreg profitul rezultat in urma vanzarii DVD-ului concertului de la Bucureti.

Vineri, 27 noiembrie, violonistul Andre Rieu revine la Bucureti pentru lansarea oficiala a DVD-ului ”Live in Bucureti”. Evenimentul de lansare se va desfaura in foaierul Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi ateptati primii cumparatori ai noului DVD. Toti cei prezenti vor putea cumpara primele exemplare ale dvd-ului i vor putea obtine un autograf, semnat chiar de Andre Rieu.

incepand de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul ANDRe RIEU ”LIVE iN BUCURETI” va fi disponibil exclusiv in magazinele Carrefour i va putea fi achizitionat la pretul de 49, 90 lei.

Sub indemnul ”Vezi, asculti, ajuti #Colectiv”, toate veniturile incasate in urma vanzarii acestui DVD vor fi directionate catre familiile victimelor din clubul Colectiv.
Mai multe stiri despre: DVD  trailere  lansari dvduri 
Publicat pe 26 Noiembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram