BestMusic.ro » Andrea Bocelli » Bocelli si Sting au cele mai vandute albume cu piese de Craciun

Bocelli si Sting au cele mai vandute albume cu piese de Craciun

Bocelli si Sting au cele mai vandute albume cu piese de Craciun

Albumul `My Christmas` al lui Andrea Bocelli este cel mai bine vandut album cu muzica de Craciun pe Amazon.com, potrivit unui clasament postat pe site.

`My Christmas` a iesit pe piata in noiembrie 2009 si este primul CD cu muzica specifica sarbatorilor de iarna inregistrat de Andrea Bocelli.

Pana in prezent, albumul a primit 32 de review-uri din partea utilizatorilor Amazon, dintre care majoritatea pozitive.

Am sesizat doar vreo trei nemultumiti, dintre unul pentru ca materialul nu e format DVD si nu contine inregistrari video, iar un altul pentru ca CD-ul are si piese in engleza, iar `vocea lui Bocelli nu suna bine in aceasta limba`.

God Bless Us Everyone

Loading the player ...

I Believe

Loading the player ...

Pe locul doi se afla CD-ul `If On A Winter`s Night` inregistrat de Sting. Albumul a fost lansat in octombrie 2009 si include melodii precum `Gabriel`s Message`, `Soul Cake`, `Christmas At Sea` si `Cold Song`.

Materialul are in prezent 63 de review-uri pe Amazon, iar utilizatorii au pareri impartite. Ca sa-ti faci propria parere poti asculta mai jos cateva mostre din `If On A Winter`s Night`. Daca vei fi incantat de ce auzi, poti achizitiona albumul din shopul BestMusic.

Christmas At Sea

Loading the player ...

Cold Song

Loading the player ...

Gabriel's Message

Loading the player ...

Top 5 al celor mai vandute albume cu muzica de Craciun pe Amazon este completat de `Christmas` - The Irish Tenors, `Christmas From The Heart` - David Archuleta si `Christmas In the Heart` - Bob Dylan.

De asemenea, printre CD-urile care s-au bucurat de succes in randul cumparatorilor se numara Diana Krall - `Christmas Songs` si Bing Crosby - `White Christmas`, pe care le gasiti si in Shop-ul BestMusic.

Diana Krall - Let It Snow

Loading the player ...
Mai multe stiri despre: Sting  Amazon  albume de Craciun  cantece de Craciun  Andrea Bocelli 
Publicat pe 26 Noiembrie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu