BestMusic.ro » Andreea Balan » Andreea Balan a creat Dansul Bucuriei: ”Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame”

Andreea Balan a creat Dansul Bucuriei: ”Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame”

Andreea Balan a creat Dansul Bucuriei: ”Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame”

Andreea Balan si-a distrat fanii in ultimele zile cu nou dans care face ravagii in online, determinandu-i pe multi sa posteze filmulete in care danseaza ZIZI, dansul bucuriei, o serie de miscari inspirate din viata reala menita sa aduca un zambet pe fata oricarui om care il incearca.

Inaintea unui concert pe care l-au sustinut la Polivalenta, Andreea si Petrisor Ruge, colegul ei de scena, s-au jucat in backstage si au creat dansul bucuriei. Dupa ce au invatat zeci de stiluri de dans la Dansez pentru tine in Romania si in Mexic cu cele mai spectaculoase coregrafii si prize, acestia au vrut sa faca "o comedie, o nebunie, un dans care te face sa razi din momentul in care il inveti". Asa s-a nascut ZIZI pe care artista il explica in felul urmator: "Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame".

Vezi mai jos filmuletul de la Polivalenta in care cateva sute de copii si adolescenti au invatat dansul pe loc si l-au facut impreuna cu Andreea si echipa ei.

Dragii mei, am vazut deja cateva filmulete cu ZIZI si mi s-a umplut inima de bucurie si mandrie ca am asa fani minunati! De aici puteti descarca audio GRATUIT pentru a folosi pe filmuletele voastre! Ai curaj sa dansezi si tu ZIZI? Posteaza un video si hai sa facem dansul bucuriei cunoscut tuturor!http://www.fileshare.ro/e3172089119

Posted by Andreea Balan on Thursday, March 17, 2016

Dansul Bucuriei a devenit deja viral si zeci de fani au facut filmulete in care incearca miscarile care ii fac sa zambeasca si sa se distreze.

Aici vezi un playlist de YouTube cu filmulete ZIZI facute de fani, un viitor fenomen online!
Publicat pe 22 Martie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu