BestMusic.ro » Andreea Balan » Andreea Balan si Keo s-au despartit

Andreea Balan si Keo s-au despartit

Andreea Balan si Keo s-au despartit

Andreea Balan si Keo nu mai formeaza un cuplu. Cei doi solisti au pus punct relatiei de opt ani, despre care s-a vorbit in ultimele luni ca nu mai functioneaza. Ambii au confirmat saptamana aceasta zvonurile, pentru publicatii diferite.

Cauza despartii, pe care Andreea Balan o numeste "o pauza", este viziunea diferita pe care cei doi o au asupra viitorului; in timp ce ea isi doreste o familie, Keo nu e inca pregatit sa-si puna pirostriile si nu-si doreste, cel putin pentru moment, copii:

"Da, e adevarat, ne-am despartit, mai mult din cauza ei. Pentru ca ea isi dorea copii si familie, iar eu nu eram pregatit sa fac acest pas. Inca nu stim ce se va intampla cu casa. Cert este ca eu lucrez la un al album nou in acel studio din vila. Si presa a contribuit la aceasta despartire, fiind fortati sa luam o decizie in acest sens. Am decis sa va spun voua primii pentru ca daca tin capul in nisip nu e bine. Daca ea a decis acest lucru, eu nu ma pot opune" a declarat Keo pentru Click, informatia fiind confirmata si de Andreea Balan pentru Spynews joi seara, la Zu Music Awards: "As spune ca eu si Keo am luat o pauza... Ne-am despartit... E adevarat ca ne-am mutat in casa cea noua, dar ea a fost construita ca un duplex, sunt practic doua case. Singura problema a fost ca eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac” a spus aceasta.
Mai multe stiri despre: cupluri vedete  despartiri 2014 
Publicat pe 04 Aprilie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu