BestMusic.ro » Andreea Balan »   Andreea Balan lanseaza "Poveste de toamna"

  Andreea Balan lanseaza "Poveste de toamna"

  Andreea Balan lanseaza "Poveste de toamna"

In prag de toamna, Andreea Balan pune in scena o noua poveste muzicala in care iubirea, blandetea si magia isi dau intalnire in acelasi loc.

"Poveste de toamna” este cel mai nou single al artistei, ce reda in versuri iubirea, in diferite forme si in fiecare stadiu al sau. Odata ce cunosti dragostea, o poti recunoaste oriunde. Iti lumineaza chipul, iti sclipesc ochii si iti ofera cel mai sincer si frumos zambet, iar cand apare, iti schimba lumea.

"Este o melodie din suflet pentru suflete cu multa emotie si povesti de viata si sunt fericita ca este primul videoclip muzical in care apar pentru prima oara Ella si Clara. S-au simtit foarte bine la filmari, s-au jucat si fericirea lor imi da aripi sa fac lucruri frumoase pentru public”, povesteste Andreea Balan.

Compusa de catre Ionut Bacula (Papu) si Vlad Manolache, "Poveste de toamna” este o piesa despre noi inceputuri, dar si despre curajul de a depasi momentele dificile. Videoclipul regizat de catre Kobzzon subliniaza prin imagini o "poveste de toamna” pusa pe note muzicale intr-un decor aramiu, plin de romantism.
Publicat pe 29 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu