BestMusic.ro » Andreea Balan » Andreea Balan se tine de surprize la Media Music Awards

Andreea Balan se tine de surprize la Media Music Awards

Andreea Balan se tine de surprize la Media Music Awards

Andreea Balan realizeaza mai multe premiere in cariera ei la Media Music Awards 2015! Artista va inmana pe scena din Sibiu premiul "BEST FAN" lui Razvan Paltin, un pusti de 17 ani din Campulung Muscel care a luptat aproape o luna pentru a castiga premiul dorit de zeci de mii de adolescenti.

Balan este recunoscuta pentru faptul ca a construit o relatie apropiata cu fanii, ea organizand constant intalniri cu grupuri fidele de fani, raspunzand personal mesajelor si comentariilor primite pe pagina ei de Facebook unde s-au strans peste 2,2 milioane de admiratori.

"Fanii mei si cu mine avem o relatie speciala, mereu i-am considerat egalii mei. Ei fac parte din viata mea, eu fac parte din viata lor, ne sustinem unii pe altii. Ma bucur enorm ca Razvan reprezinta toti prietenii mei dragi de pe Facebook si a reusit sa fie sustinut de comunitatea noastra de iepurasi, cum ii numesc eu."

BEST FAN e singurul trofeu ce premiaza - printr-o intrecere acerba cu like-uri si share-uri pe Facebook - cel mai mare fan al unui artist roman!

Andreea va urca pe scena MMA 2015 ca urmare a votului fanilor romani care au ales-o drept artistul roman cu cel mai tare show ce merita vazut de cei peste 40.000 asteptati in Piata Mare din Sibiu in aceasta seara dar si de sute de mii de oameni ce vor urmari online premiile muzicale din Sibiu.

Artista va surprinde audienta cu primul show live cu trupa si dansatoare al noului single pe care l-a lansat in colaborare cu Cortes si care a strans peste 2,5 milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt.

Show-urile Andreei aduc mereu o explozie de energie, muzica, dans, culoare, costume si scenografie impresionanta, toate fiind gandite de artista si de echipa ei numeroasa de dansatoare si de Petrisor.
Mai multe stiri despre: media forest  media music awards sibiu 
Publicat pe 03 Septembrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu