BestMusic.ro » Andreea Balan »  Andreea Balan si Marius Moga s-au reunit in studio pentru "Carusel"!

 Andreea Balan si Marius Moga s-au reunit in studio pentru "Carusel"!

 Andreea Balan si Marius Moga s-au reunit in studio pentru "Carusel"!

Dupa ce i-a compus Andreei majoritatea pieselor de pe primele trei albume din cariera solo, Marius Moga si echipa lui au produs o noua melodie pentru cantareata-dansatoare, una inspirata din viata ei personala cu versuri in care s-ar putea regasi oricine.

"Carusel" este noul single pe care Andreea Balan si Marius Moga l-au lucrat alaturi de echipa DeMoga Music in studiourile care au produs o multime de hituri ce au ajuns in top 10 la radiourile romanesti si au strans sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

"A fost una din cele mai frumoase experiente sa lucrez din nou cu Marius Moga si echipa lui. Desi e inconjurat de oameni foarte talentati, cand Marius intra in studio, pune o magie pe fiecare sunet si transforma o piesa buna intr-un hit in cateva minute. Nu degeaba i se spune Micul Mozart. Abia astept sa ascultati "Carusel", mai ales ca e inspirata din viata mea, ca toate piesele pe care le-am lansat recent." - a declarat Andreea.

Lansarea piesei Carusel va avea loc maine, 18 mai, la orele 17:00 pe pagina de Facebook a artistei unde a strans deja peste 2,5 milioane de fani si prieteni.

Atasat aveti poze de la filmarile clipului si o fotografie din studio cu Andreea si Marius. Revenim maine cu detalii.

Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 17 Mai 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu