BestMusic.ro » Andreea Balan »  Aurelian Temisan si Andrei Aradits danseaza ZIZI cu Andreea Balan in culisele "Te cunosc de undeva"!  

 Aurelian Temisan si Andrei Aradits danseaza ZIZI cu Andreea Balan in culisele "Te cunosc de undeva"!  

 Aurelian Temisan si Andrei Aradits danseaza ZIZI cu Andreea Balan in culisele "Te cunosc de undeva"!
 

Inaintea unui concert pe care l-au sustinut la Polivalenta, Andreea si Petrisor Ruge, colegul ei de scena, s-au jucat in backstage si au creat dansul bucuriei. Dupa ce au invatat zeci de stiluri de dans la Dansez pentru tine in Romania si in Mexic cu cele mai spectaculoase coregrafii si prize, acestia au vrut sa faca "o comedie, o nebunie, un dans care te face sa razi din momentul in care il inveti". Asa s-a nascut ZIZI pe care artista il explica in felul urmator: "Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame".

Febra dansului ZIZI i-a prins si pe colegii jurati ai Andreei Balan din emisiunea "Te cunosc de undeva"! Dansul bucuriei a strans peste un milion de vizualizari deja pe Facebook iar Aurelian Temisan si Andrei Aradits au prins curaj sa invete miscarile direct de la artista care a creat acest nou fenomen.

Daca in cazul lui Temisan, Andreea a folosit expresii din sport, acesta fiind jucator in Nationala de Fotbal a Artistilor, Andrei Aradits a venit cu ideea de a incerca miscarile dansului ZIZI pe Beethoven. Ce a iesit, puteti vedea in filmuletele de mai jos.

Colegutul meu simpatic, Andrei Aradits de la 'Te cunosc de undeva', crede ca dansul ZIZI merge si pe Beethoven!Are dreptate! S-a descurcat bine, nu-i asa?Cine are curaj sa faca ZIZI pe Beethoven? Descarca audio Zizi loop - http://we.tl/8M5iJLiVS#DansulBucuriei #Zizi

Posted by Andreea Balan on Monday, March 21, 2016

Bunul meu prieten, Aurelian Temisan, a avut curaj sa invete dansul ZIZI imediat dupa "Te cunosc de undeva"! I-am explicat in termeni de fotbal si a invatat repede si i-a placut! Cine are curaj sa incerce dansul bucuriei?#DansulZizi #ZiziDescarca audio Zizi loop - http://we.tl/8M5iJLiVSa

Posted by Andreea Balan on Saturday, March 19, 2016Publicat pe 23 Martie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu