BestMusic.ro » Andreea Balan » Noul show al Andreei Balan, aplaudat de peste 100 de campioni nationali la dans sportiv la Polivalenta! 

Noul show al Andreei Balan, aplaudat de peste 100 de campioni nationali la dans sportiv la Polivalenta! 

Noul show al Andreei Balan, aplaudat de peste 100 de campioni nationali la dans sportiv la Polivalenta! 

Andreea Balan a uimit publicul format din fani si din cei mai buni dansatori din Romania in noul show pe care l-a prezentat in premiera sambata seara la Sala Polivalenta!

Peste 70 de costume, 12 stiluri de dans, 6 dansatoare, 4 instrumentisti, o echipa de 10 oameni in spatele scenei, peste 60 de ore de repetitii in doua luni, multa pasiune, energie, zambete si surprize - cam asta e rezumatul noului show cu trupa live si dansatoare cu care Andreea se reinventeaza in 2016.

Showul Andreei a avut loc in cadrul Campionatului National de Dans Sportiv de la Sala Polivalenta unde au fost prezenti peste 50 de perechi din cei mai buni dansatori din Romania, castigatori a unor trofee nationale si internationale carora Andreea le-a spus "ma inclin in fata voastra, stiu cat de mult munciti si va apreciez, stiu ce inseamna sa stai zeci de ore in sala de repetitii si trebuie sa nu uitam sa le multumim parintilor nostri care ne sustin mereu. Si antrenorilor, bineinteles."

Intreaga echipa a Andreei, desi e formata din unii dintre cei mai tari dansatori profesionisti din Romania, au avut foarte mari emotii in fata campionilor nationali si au fost foarte fericiti cand au primit aplauzele lor. Dupa show, doi dintre juratii din Mexic au tinut neaparat sa vina in backstage si sa ii felicite, mai ales ca ii tineau minte pe Andreea si Petrisor de la Campionatul International din Mexic unde au luat locul al doilea cand au reprezentat Romania.

Andreea a declarat despre noul show ca: "Am adunat tot ce am avut mai bun de-a lungul carierei in acest nou program de show pentru ca mi-am dorit sa ofer publicului o experienta completa, live 100% cu dansuri noi, costume noi si multe momente-surpriza! Sunt mai fericita si mai entuziasmata ca niciodata!"

Inca de anul trecut, Andreea este insotita la concerte de unii dintre cei mai buni instrumentisti. Acest upgrade major, de a canta 100% live cu band, vine ca o urmare a succesului piesei "Uita-ma" care a stationat 12 saptamani in top 10 cele mai difuzate piese din Romania si a premiului BEST SHOW castigat in toamna trecuta la Media Music Awards 2015.
Mai multe stiri despre: sala polivalenta  concerte 2016 
Publicat pe 08 Martie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram