BestMusic.ro » Andreea Balan » Vedetele - ocupate de Revelion

Vedetele - ocupate de Revelion

Vedetele - ocupate de Revelion

Andreea, la Blaj

Andreea Balan va petrece Revelionul pe scena, alaturi de iubitul ei, Keo. Ea va canta maine la Blaj, in fata primariei, dupa care, duminica, 31 decembrie, va pleca spre Harsova, unde va avea de sustinut un spectacol, tot in aer liber, in centrul orasului, alaturi de iubitul ei, Keo.

Cei doi vor lua drumul Bucurestiului duminica seara, de Revelion, unde vor mai sustine alte cateva spectacole in cluburi.

Imediat dupa Anul Nou, Andreea va pleca spre Predeal si Sinaia, unde va canta in seara de 1 ianuarie 2007.

Anna Lesko 'arde in flacari', de Sarbatori, la Piatra Neamt

Seria concertelor de la Piatra Neamt continua in acest weekend cu: Alina Sorescu si Funkys DJ (astazi), formatia Fly Project si Anna Lesko (sambata), focoasa solista (si ale ei succese din care amintim: ”Ard in flacari”, ”Jumatatea ta”, ”In inima mea” si ”Ispita mea/Anycka maya”) urmand sa dea startul petrecerii din ajun de Revelion. In noaptea dintre ani vor evolua Body&Soul, Uni-K, Refflex, Alin si Gheorghe Gheorghiu. Maratonul concertistic este pus la cale de Mix Music.

Etnic si Hora schimba anul la Targoviste

De Revelion, Betty (Etnic) si Roxana (Hora) vor da tonul pentru numaratoarea inversa si vor lansa impreuna artificiile de la miezul noptii, la Targoviste. Prestatiile celor doua trupe sunt consecutive, astfel ca, la ora 0.00, vor urca impreuna pe scena din centrul orasului Targoviste pentru a canta "La multi ani” alaturi de primarul orasului.

Revelion cu Alexandra Ungureanu in Brasov

In noaptea dintre ani, Alexandra Ungureanu si trupa Crush se vor afla pe scena din Piata Sfatului din Brasov. De la ora 22.00, fanii Alexandrei Ungureanu o vor putea asculta in recital. Dupa aceea, cantareata si trupa care o acompaniaza vor petrece in Poiana Brasov, unde vor imbina utilul cu placutul.

Mirabela canta in Poiana

Mirabela Dauer va canta in noaptea dintre ani la restaurantul din incinta Hotelului Tirol din Poiana Brasov. Tot aici vor petrece Revelionul la datorie si colegele acesteia, celebrele interprete Madalina Manole si Maria Dragomiroiu
Publicat pe 29 Decembrie 2006 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu