BestMusic.ro » Andrei Leonte » Andrei Leonte, castigatorul X Factor

Andrei Leonte, castigatorul X Factor


Andrei Leonte a fost ales, in prima seara a anului 2012, castigatorul primului sezon X Factor Romania. Concurentul a reusit sa acumuleze 51% din voturi, surclasandu-i pe contracandidatii Alin Vaduva si Iulian Vasile.

Tanarul de 22 de ani a fost coplesit de emotii la aflarea rezultatului. Fiecare dintre cei trei finalisti au interpretat, in seara de 1 ianuarie 2011, cate trei piese dedicate celor care si-au exprimat voturile.

Andrei Leonte a reusit sa smulga rafale de aplauze dupa ce a interpretat intr-o maniera sensibila si originala piesa "Someone Like You", din repertoriul cantaretei britanice Adele.

La final, Andrei si-a primit recompensa muncii depuse in toata perioada participarii la X Factor: 200.000 de euro si multe sperante pentru cariera viitoare.

Castigatorul X Factor a declarat presei ca intentioneaza sa-si aduca parintii in tara, pentru ca acum are puterea financiara de a-i sustine sa renunte la munca grea din Italia.

"Imi doresc sa-mi aduc parintii acasa, caci sunt plecati la munca in Italia. Apoi, voi investi in viitorul meu", a declarat Andrei Leonte pentru ziarul Click.

Autor: Adelina Dobrin
Mai multe stiri despre: castigator x factor  trofeu x factor  andrei leonte x factori  andrei leonte someone like you 
Publicat pe 03 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram