BestMusic.ro » Andrei Leonte » Hot new: Andrei Leonte - Radio Girl (Love on Heavy Rotation) audio

Hot new: Andrei Leonte - Radio Girl (Love on Heavy Rotation) audio


Andrei Leonte, castigatorul primului sezon al showului X Factor, a lansat astazi singleul sau de debut. Acesta se intituleaza "Radio Girl (Love on Heavy Rotation)" si a fost produs de Laurentiu Duta.

Invitat la "Neata cu Razvan si Dani", Andrei Leonte a marturisit ca a dormit doar o ora noaptea trecuta si asta deoarece voia sa puna la punct pana in cele mai mici detalii interpretarea piesei "Radio Girl (Love On Heavy Rotation)".

Castigator al sumei de 200.000 de euro, Andrei Leonte nu a ramas indiferent in fata dramei prin care trec locuitorii multor localitati din Buzau si Vrancea. Artistul a donat suma de 1000 de euro, in cadrul campaniei initiate de Razvan si Dani.

In alta ordine de idei, Andrei Leonte va sustine in aceasta seara un concert la Afi Cotroceni, astfel ca daca doriti sa il ascultati live, interpretand "Radio Girl", atunci trebuie sa ajungeti la mall la ora 19:00. Ce spuneti de primul single Andrei Leonte? Va avea succes la radio?

Andrei Leonte - Radio Girl (Love on Heavy Rotation)
Mai multe stiri despre: lansari singleuri  singleuri 2012  castigator x factor  muzica 2012 
Publicat pe 14 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram