BestMusic.ro » Andrei Leonte » Andrei Leonte - Te Sun Eu (videoclip nou)

Andrei Leonte - Te Sun Eu (videoclip nou)


Andrei Leonte joaca rolul unui prof de liceu tanar si simpatic ce naste pasiuni in randul elevelor sale in noul sau videoclip - "Te Sun Eu".

"Mi-ar fi placut foarte mult sa fiu profesor! Mi se pare una dintre cele mai importante meserii din lume: poti fi cel care dezvolta unele dintre cele mai importante minti ale unor generatii. Plus ...studente dragute. :)", ne spune artistul.

Filmarile pentru videoclipul noii sale piese " Te sun eu" au avut loc timp de doua zile in Bucuresti iar scenariul este scris chiar de Andrei.

Regia clipului este semnata de Vlad Gliga iar Alexandru Popescu a fost director de imagine.

"Sper sa va placa piesa! E vesela, e plina de viata si este cu totul altceva fata de ce am facut pana acum! Pana si pe mine m-a surprins piesa dar a fost dragoste la prima "vedere", ne-a mai spus Andrei.

"Te sun eu" a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays, cei care au compus si "Te iubesc cat 2”, iar versurile au fost compuse de Dragos Chircu.

Andrei Leonte - Te Sun Eu (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica decembrie 2013 
Publicat pe 06 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram