BestMusic.ro » Andrei Leonte » Andrei Leonte ar vrea sa cante cu Alexandra Stan

Andrei Leonte ar vrea sa cante cu Alexandra Stan


Andrei Leonte, marele castigator al primei editii X-Factor Romania, a acordat recent un interviu publicatiei Ziarul de Iasi.

Tanarul a vorbit despre ce a insemnat experienta X-Factor, despre prietenia cu Mihai Morar si influenta acestuia asupra viitorului sai profesional, dar si despre cat ii este de dor de Iasi, orasul sau natal.

Intrebat cu cine si-ar dori sa colaboreze in viitor, Andrei a spus:

"As vrea foarte mult sa mai pot cinta cu Vama. A fost o experienta pur si simplu extraordinara! Pe de alta parte, si eventual la polul opus, mi-ar placea sa fac un featuring cu Alexandra Stan. Si, ca sa visez in continuare, as vrea foarte foarte mult ca, la un moment dat, sa pot cinta cu cei de la The Script. Chiar sint una dintre trupele mele preferate. Deocamdata, insa, m-as multumi sa ii vad in concert macar"

Andrei a mai marturisit ca spera sa isi lanseze primul single pe 16 ianuarie, atunci cand Mihai Morar va relua emisiunea pe care o prezinta la radio.

Sursa: ziaruldeiasi.ro
Mai multe stiri despre: castigator x factor 
Publicat pe 06 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram