BestMusic.ro » Andrei Leonte » Andrei Leonte de la X Factor a investit banii castigati in cariera

Andrei Leonte de la X Factor a investit banii castigati in cariera


Andrei Leonte, castigatorul primului sezon al concursului X Factor, a plecat acasa la finalul show-ului cu 200.000 de euro, cel mai mare premiul din istoria concursurilor de televiziune. Esti curios ce a facut cu banii?

Avand in vedere ca are doar 23 de ani, ai crede ca Andrei a cheltuit o buna parte din bani pe petreceri, vacante scumpe si masini tunate. Ei bine, tanarul originar din Iasi este mai calculat decat alti tineri de varsta lui si a investit in cariera sa: "Am investit o parte din bani doar in instrumente, pregatire, echipament si piese muzicale noi. Cariera mea e tot ce conteaza".

Totusi, Leonte recunoaste ca, desi nu si-a facut lui mofturile, nu a ezitat sa isi imprumute prietenii daca au avut nevoie: "I-am ajutat si pe cei din jurul meu, de ce nu? Ma gandesc ca si ei ar fi facut la fel daca ar fi fost in locul meu".

Andrei Leonte a lansat pana acum doua piese, Radio Girl (Love on heavy rotation) si Mirosul Tau de Scoici, ce s-au bucurat de un succes moderat.

Andrei Leonte - Mirosul tau de scoici

Sursa: Click
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  castigator x factor 
Publicat pe 19 Iulie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram