BestMusic.ro » Angela Ciochina » Angela Ciochina se simte mai bine

Angela Ciochina se simte mai bine

Angela Ciochina se simte mai bine

Interpreta Angela Ciochina se simte mai bine acum, dupa ce a fost internata la Spitalul Judetean Neamt in stare foarte grava.

Artista a fost gasita zilele trecute in mizerie, plina de rani si viermi, stare la care a ajuns in urma unor afectiuni cronice mai vechi.

Angela Ciochina urmeaza acum un tratament atat pentru afectiunile sale fizice, cat si pentru bolile neurologice de care sufera:

`Este constienta, dar mai putin cooperanta. Isi urmeaza tratamentul si va mai ramane o perioada sub supravegherea noastra`, a declarat doctorul Sorin Ciobanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Medicii spun ca ranile care i-au acoperit trupul in urma perioadei lungi in care a zacut in pat se vor vindeca, insa nu cred intr-o recuperare completa:

`Afectiunea neurologica de care sufera probabil ca va lasa sechele`, a precizat Alexandru Juncu, doctor chirurg.

Diagnosticul de internare al artistei a fost neuroencefalopatie toxica, o afectiune care apare pe fond psihic.

Rudele cantaretei din Iasi au inceput deja operatiunile de igienizare a locuintei si reparatiile de care are nevoie casa interpretei:

`Era o mizerie de nedescris. Au fost razuiti peretii, am dezinfectat si dam cu var`, a spus matusa Angelei.

Mai mult, unchiul artistei spune ca va cere autoritatilor locale sa aduca o femeie care sa o ingrijeasca pe Angela Ciochina:

`Un om care nu se poate misca din pat are nevoie de ingrijire 24 de ore din 24, nu doar doua ore pe zi`, a mai precizat unchiul interpretei.

Sursa: adevarul.ro

Citeste si:

Angela Ciochina, internata in stare grava
Mai multe stiri despre: muzica usoara  boli  angela ciochina internata 
Publicat pe 21 Septembrie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu