BestMusic.ro » Angela Ciochina » Angela Ciochina, spitalizata in Bucuresti

Angela Ciochina, spitalizata in Bucuresti

Angela Ciochina, spitalizata in Bucuresti

Angela Ciochina isi va efectua perioada de recuperare intr-un spital din Bucuresti. Artista a fost adusa in capitala cu ajutorul colegilor sai, Angela Similea si Victor Socaciu.

Cei doi artisti au vizitat-o la Piatra Neamt pe interpreta internata in stare grava, dupa ce a fost gasita de rude plina de rani si viermi in locuinta personala.

Angela Similea si Victor Socaciu au cerut ca solista sa fie transferata in Bucuresti, pentru a fi mai aproape de ei si pentru a fi ingrijita corespunzator.

Purtatorul de cuvant al Spitalului din Piatra Neamt spune ca starea cantaretei s-a mai ameliorat, insa necesita o perioada lunga de tratament:

`Starea ei de sanatate era ameliorata, depasise faza critica, dar perioada de recuperare va necesita o perioada de cateva luni de tratament. Ne-am dat acceptul si pacienta a fost transferata la o alta unitate spitaliceasca pentrui continuarea terapiei `, a declarat medicul Sorin Ciobanu.

In urma cu doua saptamani, fosta artista de succes a anilor '80, Angela Ciochina a fost internata la sectia Terapie Intensiva a spitalului din Piatra Neamt dupa ce rudele au gasit-o in casa parinteasca din comuna Urecheni intr-o stare de degradare fizica si psihica extreme.

sursa: adevarul.ro
Mai multe stiri despre: muzica usoara  boli  angela ciochina internata 
Publicat pe 28 Septembrie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu