BestMusic.ro » Angela Gheorghiu » Angela Gheorghiu, sedinta foto in costum popular (poze)

Angela Gheorghiu, sedinta foto in costum popular (poze)


Angela Gheorghiu ne arata si alta fata a sa intr-o noua sedinta foto realizata la castelul Bran. Soprana de renume international s-a lasat fotografiata in port popular romanesc, aratandu-si dragostea pentru tara de origine.

"Oriunde as merge, ii iau cu mine pe cei dragi. Unii imi sunt alaturi, in sala de concert, dar pe cei mai multi ii port in suflet. Ne regasim mereu la fiecare intoarcere a mea in tara natala. Am revizitat Castelul Peles, un loc care-mi aminteste ca familia mea cea mare este, de fapt, Romania. Am facut aceasta sedinta foto pentru a arata inca o data lumii intregi cat de frumoasa-mi este tara si cat de mult o pretuiesc." a scris Angela Gheorghiu pe contul sau de Facebook.

Pentru shooting, soprana a colaborat cu fotograful Cosmin Gogu, de coafura si machiaj s-a ocupat George Popescu, iar costumele fac parte din colectia personala a doamnei Maria Dragomiroiu.

In alta ordine de idei, saptamana asta v-am anuntat ca Angela Gheorghiu va divorta, dar si ca se afla in discutii avansate cu primarul Sorin Oprescu pentru deschiderea unui Auditorium la Bucuresti. Mai multe cititi aici.

Angela Gheorghe in costum popular

Mai multe stiri despre: poze vedete  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 09 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram