BestMusic.ro » Angela Similea » Cornel Constantiniu l-a dat in judecata pe Mungiu

Cornel Constantiniu l-a dat in judecata pe Mungiu

Cornel Constantiniu l-a dat in judecata pe Mungiu

Cantaretul Cornel Constantiniu l-a dat in judecata pe regizorul Cristian Mungiu, pe motiv ca ar fi folosit in filmul sau "4,3,2" doua piese ale interpretului fara acordul acestuia.

Este vorba despre melodiile "Lasa lumea sa vorbeasca" si "Te aud mereu", cea de-a doua fiind interpretata in duet cu Angela Similea .

De altfel, interpreta s-a alaturat si ea demersului lui Cornel Constantiniu.

"Mi-am dat acordul in scris pentru a folosi piesa in film gratis, dar nu si pentru DVD, despre care nu am stiut nimic. Si nu mi se pare corect", a declarat cantareata.

"Nu vreau sa creada lumea ca acum am sarit pe Mungiu ca a luat premiu si a castigat bani multi, ci pur si simplu e o chestiune de Respect . Noi il apreciem pe Mungiu dar asta nu are nici o legatura cu faptul ca era normal sa-i ceara voie lui Cornel pentru piesele folosite in film", a declarat Domnita Constantiniu, sotia artistului, pentru "Libertatea" de miercuri.

Mungiu nu a vrut sa cada la o intelegere pe cale amiabila, cu Cornel Constantiniu. Regizorul considera ca s-a achitat de datorie prin intermediul unei firme a textierului Eugen Rotaru, care semneaza si versurile uneia dintre cele doua piese interpretate de acesta.

Insa, cantaretul spune ca nu a dat nimanui nicio semnatura pentru a i se folosi numele si vocea in film, nici lui Mungiu, nici textierului.

Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", laureat cu Palme d'Or la Cannes, a inregistrat pana acum incasari de 10 milioane de dolari.

Ziare.com
Mai multe stiri despre: proces  Angela Similea 
Publicat pe 11 Iunie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu