BestMusic.ro » Angela Similea » Marea iubire a Angelei Similea a fost Florin Piersic

Marea iubire a Angelei Similea a fost Florin Piersic

Marea iubire a Angelei Similea a fost Florin Piersic

Fosta nora a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones, a declarat pentru Libertatea ca marea iubire a artistei a fost si este Florin Piersic.

Conform declaratiilor Biancai Cristinoiu-Jones, divortul Angelei Similea (64 de ani) de Jan Hilgen, survenit la inceputul anilor ’90, dupa o casnicie de 17 ani, a avut la baza si faptul ca cetateanul olandez n-a suportat sa fie inselat de sotie si cu Florin Piersic si cu Victor Surdu.

`Imediat dupa divortul de Angela, Jan ne-a vizitat in SUA pe mine si pe mama, stand la noi in casa cateva zile. Era tare suparat si tin minte ca ne-a spus urmatoarele despre motivele divortului: `Am suportat faptul ca m-a inselat cu Florin Piersic si am inteles- o, pentru ca pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vietii ei. Dar nu mai suport acum sa ma insele din nou cu taranul asta de Surdu! Imi merit soarta`, se plangea Jan si avea dreptate.

`Marea iubire a Angelei a fost si este Florin Piersic!`, ne-a marturisit Bianca.

Intr-un interviu acordat anul trecut pe cand a fost invitat intr-o emisiune tv la Chisinau, Florin Piersic a marturisit: `Eu am iubit-o pe Angela si am avut unele momente in care am simtit ca ea ar fi facut orice ca sa ramana cu mine`, scrie Libertatea

Florin Piersic & Angela Similea - Calatorie muzica
Mai multe stiri despre: inedit  cupluri vedete 
Publicat pe 22 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu