BestMusic.ro » Angela Similea » Angela Similea, Corina Chiriac si Petre Geambasu vin de Pasti la O data-n viata

Angela Similea, Corina Chiriac si Petre Geambasu vin de Pasti la O data-n viata

Angela Similea, Corina Chiriac si Petre Geambasu vin de Pasti la O data-n viata

In seara de Pasti, telespectatorii TVR 1 sunt invitati sa petreaca trei ore alaturi de Iuliana Tudor si invitatii sai la O data-n viata. Pentru ca este vorba despre o editie speciala, de sarbatoare, si invitatii vor fi pe masura: doua mari doamne ale muzicii romanesti – Angela Similea si Corina Chiriac, secondate de o voce si o prezenta masculina nu mai putin apreciata – Petre Geambasu.

La o asemenea distributie, Iuliana Tudor a invitat trei "sustinatori” pe masura: reprezentantii folclorului in editia O data-n viata de Paste vor fi Irina Loghin (care va face echipa cu Angela Similea pentru a reprezenta Muntenia), Maria Butaciu ("aparatoarea” folclorului ardelenesc, alaturi de Corina Chiriac) si Margareta Clipa (sustinatoarea Moldovei, impreuna cu Petre Geambasu).

Probele practice prin care vor trece cei prezenti in platou vor avea, si ele, tematica pascala, iar momentul surpriza il va constitui provocarea la care protagonistii emisiunii o supun pe vedeta TVR 1; chiar daca acestia prefera sa pastreze misterul probei, au dezvaluit ca, o data-n viata, Iuliana Tudor isi va implini un vis din copilarie...

Invitatii serii vor fi acompaniati si in aceasta editie de Orchestra Lautarii, condusa de maestrul Nicolae Botgros, iar echipa O data-n viata va surprinde telespectatorii de data aceasta, cu o noua "lansare” la TVR. Mai mult, fiind o editie de sarbatoare, Cristian Pomohaci si Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului vor incanta publicul cu momente muzicale potrivite atmosferei pascale. Actorii Maria Buza si Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca "Floarea si Gheorghe”. Emisiunea poate fi vizionata si online, pe TVR+.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  O data-n viata 
Publicat pe 03 Mai 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu